جمعه ۲۰ آذر ۱۳۸۸ - ۱۴:۰۰
ادامه داستان بلند "مثل رود پر خروش" نوشته شد

داستان بلند و جنگي "مثل رود پر خروش" نوشته بهمن پگاه راد، توسط انتشارات سوره مهر به چاپ سوم رسيده است. ادامه این داستان در مجلدی با عنوان "ما با هم بوديم" نوشته شده که در آینده ای نزدیک منتشر می شود./

بهمن پگاه راد در گفت‌وگو با خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا)، اظهار داشت: "مثل رود پر خروش" داستان بلندي درباره روزهاي ابتدايي جنگ تحميلي و براي گروه سني نوجوان نوشته شده است.

وي با اشاره به موضوع داستان "مثل رود پر خروش" گفت: اين اثر  در زمینه چگونگي رویارویی نوجوانان با جنگ، زندگي پسر نوجواني را به تصوير كشيده كه به تهيه خبر درباره جنگ و در حاشيه جبهه پرداخته است.

پگاه راد در ادامه از اتمام نگارش جلد دوم و ادامه اين داستان با عنوان "ما با هم بوديم" خبر داد و تصريح كرد: در اين جلد كه توسط انتشارات سوره مهر منتشر خواهد شد، حوادث پشت جبهه و بازتاب جنگ در شهر، به تصویر کشیده شده اند.

چاپ سوم داستان بلند "مثل رود پرخروش" نوشته بهمن پگاه راد در قطع رقعي و 118 صفحه و با شمارگان 2500 نسخه و بهاي 24 هزار ريال توسط انتشارات سوره مهر عرضه شده است. این کتاب براي نخستين‌بار در سال 1380 منتشر شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

تازه‌ها

پربازدیدها