البرز - مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان البرز از راهیابی چهار قصهگوی استان به مرحله ملی بیست و ششمین جشنواره بینالمللی قصهگویی کانون خبر داد.
رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران در نشست با انجمن کتابداری و اطلاعرسانی، بر تقویت نقش کتابداران در انتقال دانش، گسترش خدمات کتابخانهها به پژوهشگران و جامعه، و ایجاد همکاری موثر میان انجمنهای علمی و سازمانهای فرهنگی تاکید کرد.
مؤسسۀ پژوهشی میراث مکتوب بعد از امضای تفاهمنامه همکاری با انستیتوی زبان و ادبیات رودکی تاجیکستان، برای علاقهمندان کارگاه آموزش خط سیریلیک برگزار میکند.
پگاه صمدزاده گفت: این کتاب شامل نقدهایی درباره تئاتر کشورهای اروپای شرقی، جنگ و پس از جنگ، و رویکردهای اجرایی خاص آنها است که با دیگر کشورها تفاوت دارد
لرستان – «علیرضا فرزین» همه عمرش را صرف شناخت و ثبت زندگی مردمان قطعهای از این کره خاکی کرده که اگر امثال او نباشند، چنین میراثی بر جا نخواهد ماند. راهاندازی موزه مردمشناسی خرمآباد (واقع در قلعه فلکالافلاک) یکی از اقداماتی است که وی انجام داده است.
بوشهر- صحرا مختاری، مربی هوش هیجانی و ذهنآگاهی و نویسنده جنوبی که بهتازگی «مار جرینگ جرینگی» را برای کودکان راهی بازار کتاب کرده است، گفت: وقتی برای اولین بار طرح اصلی این داستان را در ذهنم مرور کردم، تنها کلیدواژهای که برایم آشکار شد، «صلح» بود.
مرکزی– مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان مرکزی از راهیابی دو قصهگوی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان این استان به مرحله ملی بیست و ششمین جشنواره بینالمللی قصهگویی خبر داد.
بوشهر- رباعی «از دی که گذشت، هیچ از او یاد مکن…» با تاکید بر خوشباشی، در خیامی بوشهر جای پای محکمی پیدا کرده، بر این مفهوم که دیروز و فردا را در شمار عمر خود قرار نده و به آن نیندیش و عمر آدمی همان دمی است که در آن است و در لحظه است، تاکید دارد.
خراسان جنوبی- مدیرکل نوسازی توسعه و تجهیز مدارس خراسان جنوبی اتمام سه پروژه مجتمعهای فرهنگی هنری در شهرستانهای استان را نیازمند ۱۴۰ میلیارد تومان اعتبار عنوان کرد.
انجمن ادبی و هنری هومت در روز شنبه ۶ بهمنماه، بیست و ششمین نشست ادبی خود را با رویکرد نقد و بررسی مجموعه داستان «یکی بود که کاش نبود» نوشته سرکار خانم مهرانگیز اشراقی برگزار خواهدکرد.
قاسمعلی فراست، یکی از استادان حاضر در هجدهمین دوره از کارگاه آل جلال گفت: برای بهتر شدن دورههای اقلیم قلم باید در گزینش نوقلمان بیشتر دقت کنیم و سعی کنیم که در آموزشهای اولیه کسانی را قرار بدهیم که تئوری داستان را خوب بشناسند.
محبوبه قائدی، نویسنده جوانی از بوشهر گفت: این دوره و این کلاسها برای همه کسانی که به نوشتن علاقه دارند، یک فرصت طلایی است تا با استادان و نویسندگان مطرح آشنا شوند و از تجارب آنها بهره ببرند و با ساختار و اصول داستاننویسی آشنا شوند. داستان نیاز جامعه ماست.
خراسانرضوی - کتاب «مشاهده دریافتی؛ مشاهده و مستندسازی با استفاده از نمونه کارگاه آموزش طبیعت» کاری از مرجان عالمزاده کتابی است برای بیداری شوق مشاهده که میکوشد با مثالهای عملی از کارگاه آموزش طبیعت دقیقاً «مشاهده دریافتی» را توصیف و شیوه پدیدآوردن فرهنگ یادگیری در یک مرکز آموزشی را تدریس کند.
این نشست با همکاری نهاد فرهنگی سازمان همکاریهای اقتصادی (اکو)، موسسه فرهنگی یونس امره تهران و انتشارات شمعومه روز یکشنبه، هفتم بهمن از ساعت ۱۷ در موسسه فرهنگی اکو به نشانی خیابان موحد دانش، خیابان باقرالنمر، پلاک ۱۰ برگزار خواهد شد.
نظر شما