یکشنبه ۱۰ خرداد ۱۳۸۸ - ۰۹:۴۵
آموزش مضرات مواد مخدر به دانش‌آموزان در 4 كتاب

مديركل امور فرهنگي و پيشگيري ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: از ابتداي سال تحصيلي آينده، چهار كتاب آموزشي درباره مضرات مواد مخدر در مدارس كشور توزيع خواهد شد.\

به گزارش خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا)‌ به نقل از روابط عمومي سازمان پژوهش و برنامه‌ريزي آموزشي وزارت آموزش و پرورش، هومان نارنجيها اين اقدام را از برنامه‌هاي محوري ستاد مبارزه با مواد مخدر براي تحقق پيشگيري بنيادي از اعتياد با محوريت مدارس عنوان كرد.

وي با اشاره به جزييات طرح گفت: طرح توزيع كتاب‌هاي آموزشي پيشگيري از اعتياد در مدارس، پيش از اين در 100 مدرسه تهران به طور آزمايشي اجرا و با استقبال زياد دانش‌آموزان مواجه شد.

نارنجيها تاكيد كرد: مدارس بايد کانون اوليه برنامه آموزش پيشگيري از اعتياد باشند كه يكي از اين اقدامات، توزيع كتاب ميان دانش‌آموزان است.

مديركل امور فرهنگي و پيشگيري ستاد مبارزه با مواد مخدر همچنين از ارائه آموزش پيشگيري از اعتياد به پنج ميليون دانش‌آموز و دانشجوي كشور در سال جاري خبر داد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

اخبار مرتبط

تازه‌ها

پربازدیدها