در حاشیه پنجمین نمایشگاه بینالمللی کتاب صلح و دفاع؛
کتاب «مدیریت دانش دفاع مقدس در گام دوم انقلاب» بررسی و نقد شد
جلسه نقد کتاب «مدیریت دانش دفاع مقدس در گام دوم انقلاب» در حاشیه پنجمین نمایشگاه بینالمللی کتاب صلح و دفاع در دانشگاه فرماندهی و ستاد آجا برگزار شد.
وی افزود: در فصل اول از منظر گام دوم به دفاع مقدس نگاه انداختم چون وارد چله دوم انقلاب شدهایم و باید با دقتنظر بیشتری وارد شویم چون دستهای تحریفکننده در این عرصه زیاد است نباید بگذاریم این تحریف اتفاق بیفتد. شرط تولید نافع این است که پژوهشگران بیایند و تولید بکنند. باید خانه تکانی کنند. نهادهایی که متولی دفاع مقدس هستند مجهز بشوند به ابزار دانش و محققها را به پروژهها وصل کنند چون دفاع مقدس ابعاد مختلف دارد و هر کس باید با توجه به استعدادش باید بتواند از این منبع مطالب را استخراج کند. باید کار دانشی انجام دهیم. ابزاهای مدیریت دانش را انتخاب و عملیاتی کنیم. برای کاربردی شدن مدیریت دانش در دفاع مقدس باید پروژه تعریف کنیم.
محمدی خاطرنشان کرد: اگر قرار است نیروهای مسلح موفق شوند هم باید به عقبشان یعنی دفاع مقدس نگاه کنند و هم تحولات مختلف را در محیطهای مختلف را رصد کنند. خود بنده با خیلی از این پیشکسوتها صحبت کردم همهشان میگویند ناگفتههای زیادی است. مدیریت دانش میتواند این ناگفتهها را احصا کنند اما برای این کار لازم است پژوهشگران ابزارهای مدیریت دانش مسلط شوند. رهبر معظم انقلاب میگویند از دفاع مقدس یک فهرست تهیه کنیم که بدانیم کدام حوزهها را دنبال کنیم. در این بین ایشان به کار هنری دفاع مقدس تاکید دارد که این هم کار دانشی است. تکتک صحبتهای رهبری در این زمینه مدیریت دانش است. اگر مدیریت دانشی را انجام دهیم میتوانیم مخاطب بینالمللی برای آن پیدا کنیم.
وی تصریح کرد: جمعآوری اسناد دفاع مقدس شرط کار دانشی است این که فرایند رفت و برگشتی انجام دهم و اگر این کار دانشی انجام شود ماندگاری دفاع مقدس را خواهیم داشت که منجر به تقویت هویت ملی خواهد شد. بنده در سال ۹۸ با چند جوان در حوزههای مختلف تخصص داشتند مصاحبه کردم و پرسیدم من چه کاری در دفاع مقدس میتوانم برای شما انجام دهم که این سوژه را به سمت تکامل پیش ببرم. جایابی پیشکسوتان دفاع مقدس مسالهای است که به آن توجه نشده است و لازم است سازمانهای متولی این مساله را مورد توجه قرار داده که ابزارها را در نظر بگیرند. در همین راستا باید بانک اطلاعات وجود داشته باشد تا بتوانیم داشته و نداشتههایمان را شناسایی کنیم و یک نیازسنجی انجام دهیم.
نظر شما