شنبه ۱۷ تیر ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۹
درس‌گفتار «هفت فیلم، هفت نگاه درباره ایران» برگزار می‌شود

پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی درس‌گفتار «هفت فیلم، هفت نگاه درباره ایران» را به‌صورت مجازی و حضوری از ۲۴تیرماه برگزار می‌کند.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) درس‌گفتار «هفت فیلم، هفت نگاه درباره ایران» که به مرور هفت اثر سینمایی درباره ایران از هفت فیلم‌ساز شهیر اختصاص دارد، با تدریس محسن دنیوی به‌صورت حضوری و مجازی از ۲۴تیرماه به مدت هفت جلسه، هر شنبه ساعت ۱۴ در پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی برگزار می‌شود.


این دوره با محور قرار دادن هفت فیلم از هفت فیلم‌ساز درباره ایران، دعوت به تجربه کردن چند زاویه نگاه و به چشم زدن چند عینک مختلف برای نگاه به پدیده ایران است.

«ارائه مدل مفهومی برای طبقه‌بندی جریانات فکری‌سیاسی ایران معاصر» موضوع پایان‌نامه کارشناسی ارشد و «بررسی مفهوم واقعیت عینی از منظر پوزیتیویسم منطقی» با توجه به بسترهای اجتماعی‌تاریخی حلقه وین و مکتب پوزیتیویسم منطقی موضوع تز دکتری اوست.

مدرس دوره محسن دنیوی است که هم‌اکنون مدیرگروه سیاست‌گذاری و مطالعات راهبردی پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی بوده و در طول دو دهه گذشته درباره نسبت علم و دین تحقیق کرده است. اما هم‌اکنون، آینده ایران و فاصله میان هویت امروزین ما و تصویرهای مختلف ایرانیان از آینده و چگونگی تغییر وضعیت و حرکت به سوی آینده مسئله اصلی پژوهشی محسن دنیوی است.

در این دوره قرار است در هفت جلسه، هفت اثر سینمایی از هفت فیلم‌ساز شهیر درباره ایران مرور و مطرح شود. شرکت‌کنندگان برای حضور، لازم است به‌صورت جمعی و یا انفرادی فیلم‌ها را ببینند تا درباره آن‌ها و نگاهشان به مسئله مشترک ما یعنی ایران گفت‌وگو کنند:
•           سفر سنگ/ مسعود کیمیایی/ سال ۱۳۵۵
•           اجاره‌نشین‌ها/ داریوش مهرجویی/ سال ۱۳۶۵
•           ناصرالدین‌شاه آکتور سینما/ محسن مخملباف/ سال۱۳۷۰
•           آژانس شیشه‌ای/ ابراهیم حاتمی‌کیا/ سال ۱۳۷۵
•           یه حبه قند/ رضا میرکریمی/ سال ۱۳۹۰
•           گذشته/ اصغر فرهادی/ سال ۱۳۹۲
•           بدون قرار قبلی/ بهروز شعیبی/ سال ۱۴۰۰

علاقه‌مندان به شرکت در این جلسات می‌توانند برای ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر در پیام‌رسان‌های بله، ایتا، واتساپ و تلگرام به شماره ۰۹۹۱۴۵۴۰۲۴۲ پیام ارسال کنند و برای حضور در این دوره به پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی حوزه هنری واقع در تقاطع خیابان سمیه و حافظ، جنب مسجد آیت‌الله خامنه‌ای مراجعه کنند.
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها