در این مجموعه برای سندیت و اثبات نوشتارها و ارجاعات تاریخی از کتابها و مقالات معتبری در زمینۀ عکاسی و دیگر رشتههای هنری استفاده شده تا مخاطب را با باورهای نگارنده همراه سازد.
.jpeg)
در فصل دوم با عنوان«عکاسی مستند اجتماعی» از زاویههای متفاوت به عکاسی مستند اجتماعی پرداخته شده است؛ که شامل تحلیل و بررسی، تحسین و انتقاد، توصیفِ قدرت انتشار عکس مستند و تأثیرگذاری بر دیگر هنرها، همهگیری و بررسی رخدادی ناگهانی است، در آخر اما عکاسی مستند، در کسوت تاریخنگار، تلخ خوانده می شود.
در فصل سوم با عنوان «عکاسی مستند و سینما» به قرابت عکاسی مستند با سینمای مستند و داستانی میپردازد و این مسئله بررسی شده که حاصل این قرابت تولید چه نوع فیلمهای مستند و داستانیای بوده است و فیلمسازان با چه دیدی به عکاسان مستند اجتماعی مینگرند.
فصل چهارم نقد و بررسی چهار مجموعه عکس مستند است که توانستهاند جوایز معتبری را کسب کنند. فصل پنجم، دربردارندۀ چند نوشتار در باب عکاسی است.
چاپ نخست کتاب نوشتارهای عکاسی مستند در 256 صفحه در قطع رقعی در خرداد 1402 در انتشارات کتاب پرگار تهران چاپ و منتشر شد تا در اختیار علاقه مند به عکاسی مستند و خبری قرار گیرد.
فرهاد مطاعی متولد اسفند 1367 کارشناس ارشد عکاسی، نویسنده حوزه عکاسی و مدرس دانشگاه است که سال قبل کتاب روایت در مجموعه عکس مستند را در انتشارات پرگار به چاپ رساند.
نظر شما