همراهی نمایندگان خانه ملت با بزرگترین جشنواره کتابخوانی کشور؛
تقدیر نمایندگان مجلس از نهاد کتابخانهها به خاطر جشنواره کتابخوانی رضوی
شماری از نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی با تقدیر از نهاد کتابخانههای عمومی کشور برای برگزاری جشنواره کتابخوانی رضوی، مردم را به شرکت در بزرگترین جشنواره کتابخوانی کشور دعوت کردند.
در نخستین بخش از این گزارش، مروری میکنیم بر اظهارات نمایندگان خانه ملت در خصوص برگزاری یازدهمین دوره جشنواره کتابخوانی رضوی؛ حجتالاسلام والمسلمین مرتضی آقاتهرانی، رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی درباره این جشنواره گفته است:«برگزاری جشنواره کتابخوانی بسیار ارزشمند و خوب است؛ با توجه به برگزاری یازدهمین دوره این جشنواره، اقدام نهاد کتابخانههای عمومی کشور در تداوم این جشنواره قابلتوجه است.
وی افزود: انسان اگر میخواهد اهل علم باشد باید کتاب بخواند چرا که با توجه به توسعه فضای مجازی عدهای فکر میکنند خواندن مطالب این فضا کفایت میکند، در صورتی که فضای مجازی انسان را به سطحی خوانی عادت میدهد. اما وقتی کتاب میخوانیم فهم عمیق مطلب را در پی دارد و فهم انسان را رشد میدهد. برای کشور اسلامی ما شایسته نیست که شاهد کم توجهی به کتاب باشیم و لذا امیدوارم با برگزاری این چنین جشنوارههایی شاهد موفقیت بیشتر در امر کتابخوانی باشیم.
حسینعلی شهریاری، نماینده مردم زاهدان و رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی هم دراین باره گفته است:« برای رعایت هر چه بیشتر دستورالعملها و توصیههای بهداشتی و ماندن در خانه برای جلوگیری از افزایش شیوع ویروس کرونا، اعضای خانواده در سنین مختلف با شرکت در جشنواره کتابخوانی رضوی میتوانند هم در افزایش آگاهی خود از سیره معصومین علیهمالسلام و هم از لذت کتابخوانی در کنار یکدیگر بهرهمند شوند.»
مجتبی یوسفی، نماینده مردم اهواز، کارون، باوی و حمیدیه در مجلس شورای اسلامی یکی از دیگر از کسانی است که دراین باره نظر داده است، او درباره این جشنواره گفته است:« یازدهمین جشنواره کتابخوانی رضوی بسیار غنی و کامل طراحی شده است؛ امروزه که نیاز به کسب معرفت بیشتر نسبت به سیره معصومین علیهم السلام در جامعه احساس میشود؛ میتوان با شرکت در جشنواره کتابخوانی رضوی علاوه بر آگاهی از سیره معصومین(ع) از لذت کتابخوانی در جمع اعضای خانواده نیز بهرهمند شد.»
محمد وحیدی، عضو کمیسیون آموزش و نماینده مردم شهرستانهای بجنورد، مانه و سملقان، گرمه و جاجرم و رازوجرگلان در مجلس شورای اسلامی هم گفت:« خوشبختانه چندین سال است که با تلاش و همت نهاد کتابخانههای عمومی کشور، نهال کتاب و کتابخوانی در کشور شکوفا شده و جشنواره کتابخوانی رضوی میوه این نهال حالا شاخ و برگ داده و به ثمر نشسته و در مسیر توسعه فرهنگی کشور است.
وی افزود: جشنواره کتابخوانی رضوی بهعنوان یک رویداد ارزنده فرهنگی با محوریت کتاب و کتابخوانی، با بهرهگیری از آثار ارزشمند و پر محتوا و مرتبط با اهل بیت(ع) و پیوند آموزههای دینی و فرهنگی، نمایانگر سبک آموزش اسلامی است.
وحیدی عنوان کرد: این جشنواره فرصتی را فراهم آورده تا در کنار توسعه و معرفی فرهنگ کتاب و کتابخوانی به عنوان یک ارزش والا در جامعه از سبک زندگی ائمه اطهار(ع) نیز بهرهمند شویم چراکه انسان با الگوگیری از زندگی ائمه اطهار(ع) میتواند بسیاری از مشکلات خود را هموار ساخته و مانع را از مسیر حرکت خود بردارد.
وی افزود: برگزاری این جشنواره متناسب با فضای بیماری کرونا و از طریق بسترهای الکترونیکی و به صورت آنلاین، در جهت ترغیب مردم برای شرکت بسیار اثربخش است و به عنوان یکی از برنامههای فاخر فرهنگی در کشور، باید باشکوه و در شأن امام رضا(ع) و حضرت مهدی(عج) برگزار شود.
ابراهیم عزیزی، نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی هم دراین زمینه گفت: جای خرسندی است که نهاد کتابخانههای عمومی میزبان و متولی جشنواره کتابخوانی رضوی است و با تلاش و همت خود فرهنگ رضوی و کتاب و کتابخوانی را گسترش میدهد.
وی افزود: بیشک انس و محبت مردم کرمانشاه به امام رضا(ع)، سبب استقبال مردمی از این جشنواره در تمام ردههای سنی خواهد شد. برگزاری جشنواره کتابخوانی رضوی، با هدف آشنایی نسل جوان و نوجوان با شخصیت برجسته امام رضا(ع) و امام عصر(عج) امری پسندیده و نیکو است و از متولیان آن تقدیر میکنم.
مجید انصاری، نماینده مردم ممسنی و رستم در مجلس شورای اسلامی یکی از دیگر ازنمایندگانی است که در این زمینه اظهار نظر کرده است، وی در این باره عنوان کرد:ترویج معارف زندگیساز رضوی در جامعه یکی از شاخصهای مهم برای تحقق بیانیه گام دوم انقلاب است. یادگیری، تبلیغ و ترویج آموزههای تمدن ساز رضوی تکلیفی است بر همه انسانهایی که در پی تحقق آرمانشهر رضوی هستند. کتاب و فرهنگ کتابخوانی رضوی از اهمیت فراوانی در یادگیری، تبلیغ و ترویج معارف رضوی و شکل گیری آرمانشهر رضوی بر عهده دارد.
انصاری گفت:از متولیان و دستاندرکاران برگزاری یازدهمین دوره جشنواره کتابخوانی رضوی، در این شرایط سخت کرونایی که باعث شده است بیشترین وقت مردم و خانودهها در خانه گذرانده شود، قدردانی میکنم.
علیاصغر خانی، نماینده مردم شهرستانهای شاهرود و میامی در مجلس شورای اسلامی در این زمینه اظهار کرد: یازدهمین جشنواره کتابخوانی رضوی توسط نهاد کتابخانههای عمومی کشور باهدف اشاعه و ترویج فرهنگ منور رضوی و گسترش فرهنگ کتابخوانی بهصورت مفید و هدفمند در سراسر کشور و برای تمام گروههای سنی در حال برگزاری است.
وی افزود:جشنواره کتابخوانی رضوی فرصتی دوباره برای امامشناسی است و مردم ما نیاز دارند از زندگی و بیانات ائمه اطهار(ع) بهره ببرند؛ چراکه هر نوع فعالیتی در این زمینه مطمئناً برکات زیادی خواهد داشت.
ولیالله فرزانه، نماینده مردم نور و محمودآباد در مجلس شورای اسلامی هم درباره جشنواره کتابخوانی رضوی گفت: گسترش استفاده از فضای مجازی و رغبت جوانان به این فضا باعث کمرنگ شدن فرهنگ کتابخوانی در جامعه شده است و تلاش جمعی لازم است که دوباره کتاب و کتابخوانی را به دل خانوادههای ایرانی برگردانیم.
وی افزود: برگزاری برنامهها و مسابقات با موضوع کتاب و کتابخوانی میتواند جرقهای باشد برای اینکه مردم ایران یک گام به سمت کتاب بردارند؛ خصوصاً در این ایام که همگان به جهت مقابله با ویروس کرونا و در خانه ماندن مدتی از فضای کتابخانه دور ماندیم. جشنواره کتابخوانی رضوی فرصت بسیار مغتنمی برای آشتی مجدد با مطالعه و کتاب است.
مصطفی نخعی، نماینده مردم شهرستانهای نهبندان و سربیشه در مجلس شورای اسلامی هم در این زمینه عنوان کرد: جشنواره کتابخوانی رضوی فرصت کم نظیری را فراهم آورده تا علاوه بر ترویج و گسترش فرهنگ کتاب و کتابخوانی، بیش از پیش با سبک زندگی امام رضا(ع) آشنا شویم.
وی افزود: با شرکت در این جشنواره در مسیر رواج دادن فرهنگ مطالعه و کتابخوانی و شناساندن فرهنگ رضوی و بهره مندی از سیره پاک ائمه اطهار(ع) گام برداشته و شناخت خود را نسبت به ائمه و معصومین علیه السلام افزایش دهیم. بدون شک این جشنواره یکی از بزرگترین برنامه های فرهنگی کشور است که توسط نهاد کتابخانههای عمومی برگزار می شود.
نظر شما