دوشنبه ۳ خرداد ۱۴۰۰ - ۰۹:۰۹
تاریخ از منظر موسیقی

کتاب «دایره‌المعارف مصور موسیقی» نشر سایان، علاوه بر محتوای جذاب و تخصصی، به لحاظ استانداردهای فرمی هم کیفیت چاپ بسیار بالا و چشم‌نوازی دارد.

خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) - افلاطون، فیلسوف یونان باستان، نوشت که «موسیقی به کائنات روح، به ذهن بال پرواز، و به همه چیز حیات می‌بخشد و خیال را به پرواز درمی آورد.» چند سده بعد، دوک الینگتن، موسیقی‌دان و رهبر بزرگ دسته‌های همنواز، افزود: «موسیقی کهن‌ترین هویت است. چهارچوب و گسترۀ موسیقی فراخ و بی‌انتهاست. از نظر شما، موسیقی چیست؟ بدون موسيقى چه خواهید بود؟» کتاب «دایره‌المعارف مصور موسیقی» تلاشی است برای پاسخ به این پرسش مهم.
 
می‌گویند موسیقی زبانی جهانی است و به همین دلیل، خواندن و دانستن دربارۀ تاریخ موسیقی، به نوعی مطالعه تاریخ جهان است. ویژگی مهم کتاب «دایره‌المعارف مصور موسیقی» در این نکته است که صرفاً به دستاوردهای بزرگ موسیقی غربی منحصر نشده و خواننده را به سفری جهانی می‌برد تا گوشه‌هایی از موسیقی چین باستان، موسیقی عنان گسیختۀ پاپ ژاپن، موسیقی قبایل ساکن در دشت‌های آفریقا، و ریتم‌های پرشور و حال سالن‌های آمریکای جنوبی را هم شاهد باشد.


 
چاپ نخست «دایره‌المعارف مصور تاریخ موسیقی» نشر سایان در سال ۱۳۹۴ منتشر شده بود و چاپ جدید آن به تازگی منتشر شده است. در چاپ جدید کتاب علاوه بر مطالب چاپ‌های پیشین، حدود ۱۵۰ صفحه افزوده شده است. در بخش انتهایی با کتابی مفصل‌تر روبه رو هستیم که به ژانرهای موسیقی، موسیقی‌دانان بزرگ، آهنگ‌های پرطرفدار و هر آنچه از موسیقی نیاز دارید بدانید را شامل است.
 
کتاب «دایره‌المعارف مصور موسیقی» را نشر سایان، با ترجمۀ داریوش دل‌آرا و مدیریت هنری سلمان رئيس‌عبداللهی، در ۵۱۲ صفحه گلاسه و با قیمت ۷۰۰ هزار تومان منتشر کرده است. به لحاظ استانداردهای فرمی، کیفیت چاپ کتاب بسیار بالا و چشم‌نواز است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها