انتشارات دانشگاه اديان و مذاهب، مجموعه مقالات قرآني مستنصر مير را با عنوان «ادبيات قرآن» با كوشش محمدحسن محمديمظفر به زودي منتشر ميكند.
از عناوين مقالات اين مجموعه ميتوان پيوستگي سوره، زبان قرآن، قرآن به مثابه اثري ادبي، گفتوگو در قرآن و قصه يوسف(ع) در قرآن را نام برد.
اين مقالهها به بررسي برخي جنبههاي ادبي قرآن پرداختهاند؛ به گونهاي كه مقاله نخست را ميتوان به عنوان مدخل و مبنايي براي آنها برشمرد.
نويسنده اين اثر كوشيده است از منظر ادبيات جديد غربي به قرآن بنگرد و مسايلي را كه تاكنون سابقه نداشته، در آن جستوجو كند.
در بخشي از اين كتاب، مترجم هدف خود را آشناسازي خوانندگان فارسي زبان با مباحث جديد قرآني بيان كرده و اميد دارد كه اين كتاب، پديدآورنده منظري جديد به واپسين كتاب الهي باشد.
چاپ اول كتاب «ادبيات قرآن» با شمارگان 2000 نسخه و بهاي 36000 ريال تا آخر هفته جاري روانه بازار كتاب ميشود.
نظر شما