شنبه ۵ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۷
فراخوان هفتمین دوسالانه‌ داستان کوتاه نارنج منتشر شد

دبیر«دوسالانه‌ی داستان کوتاه نارنج» از برگزاری اختتامیه اختتامیه‌ آن در آذرماه خبر داد و اینکه این جایزه با استقبال بسیار خوب از سوی نویسندگان فارسی زبان رو به رو بوده است.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) پایگاه رسمی دوسالانه‌ داستان کوتاه نارنج، طی مراسمی با حضور هنرمندان، علاقه‌مندان، رضایی نماینده جهرم و رییس کمسیون عمران، شفیعیان سرپرست فرمانداری ویژه جهرم،حسن خوش‌نیت و محسن نعمت‌اللهی رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان جهرم و دیگر مسئولین شهرستان از پوستر و فراخوان هفتمین «دوسالانه‌ی داستان کوتاه نارنج» رونمایی و این دوسالانه، رسما کار خود را آغاز کرد.
 
دبیر این دوسالانه با بیان اینکه مهمترین ویژگی دوسالانه‌ نارنج مستقل بودن و سلامت برگزاری آن است گفت: خوشبختانه نگاه کاملا حرفه‌ای به این دوسالانه وجود دارد و امیدواریم بتوانیم با همکاری همه‌ علاقه‌مندان آن را با بهترین کیفیت برگزار کنیم.
 
«محمد بادپر» با اشاره به اینکه این دوسالانه از سال 1386  تاکنون در حال برگزاری است افزود: این دوره نیز مانند دوره‎های قبل؛ «کارگاه داستان باران»، «انجمن اهل قلم شهرستان جهرم» و موسسه‌ فرهنگی هنری نارنج با همکاری «اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس» و «اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان جهرم» و مجموعه‌ مدیریتی شهرستان جهرم برگزار خواهد شد.
 
بادپر اضافه کرد: موضوع جشنواره نارنج آزاد است و هر شخص در سراسر دنیا می‌تواند تا آخر شهریورماه دو اثر که حداکثر 4000 کلمه باشد از طریق ایمیل جشنواره به نشانی  dastannaranj@gmail.com و یا از قسمت ارسال اثر سایت رسمی جشنواره به آدرس www.dastannaranj.ir ارسال کند.
 
وی با اشاره به اینکه متن کامل فراخوان در سایت جشنواره موجود می‌باشد و علاقه‌مندان لازم است ابتدا متن فراخوان را به دقت مطالعه و سپس نسبت به ارسال اثر اقدام کنند افزود همه‌ی فارسی‌زبانان دنیا می‌توانند در این دوسالانه شرکت کنند.
 
وی عنوان کرد: این دوسالانه که اختتامیه‌ آن در آذرماه برگزار می‌شود با استقبال بسیار خوب از سوی نویسندگان فارسی زبان رو به رو بوده است به طوری‌که در ششمین دوره‌ این دوسالانه که اختتامیه آن در ۳۰ آذر ۹۶ برگزار شد بالغ بر ۱۴۰۰ اثر توسط دبیرخانه‌ این جایزه ادبی دریافت شد.

گفتنی است داوری شش دوره‌ گذشته این جایزه ادبی را چهره‌های شاخص ادبیات داستانی ایران نظیر؛ «ابوتراب خسروی»، «محمد کشاورز»، «احمد اکبر‌پور»، «حسن محمودی»، «احمد آرام»، «عباس عبدی»، «بها‌الدین مرشدی»، «ندا کاووسی‌فر»، «غلامحسین دهقان»، «بابک طیبی» محمد حسینی و فرشته احمدی انجام داده‌اند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها