سفرنامه عمره حمیدرضا داداشی با عنوان «یکی بود، یکی نبود» در سیامین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران منتشر شد.
این نویسنده افزود: «یکی بود، یکی نبود» سفرنامه حج عمره من است که ناشر قول داده بود آن را به نمایشگاه برساند و من از این بابت از ناشرم تشکر میکنم که به قول خود عمل کرد، ای کاش ناشران دولتی هم از ناشران خصوصی یاد بگیرند و به قولهایی که به نویسندگان میدهند عمل کنند.»
نویسنده «پشت دیوار مدرسه» همچنین گفت: «آن چیزی که سفرنامهنویسی را از دیگر آثار نوشتاری متمایز میکند، بی واسطه بودن آن است و حسهای شخصی که برای مخاطبان کشش و جذابیت خاص خود را دارد، سالهای سال است که میلیونها نفر به سفر حج یا عمره میروند و تعداد زیادی هم سفرنامه حج نوشته شده اما هیچ گاه دو روایت مشابه از این سفر وجود نداشته است.»
به گفته نویسنده «عزیز خانم»، به همین دلیل است که ژانر سفرنامه، از جمله پرخوانندهترین آثار قلمی است.
داداشی با بیان این که خود همیشه از خواندن سفرنامههای متفاوت لذت برده است، اذعان کرد: «خسی در میقات» جلال آل احمد همچنان بهترین و شیرینترین سفرنامه حجی است که نوشته شده ولی به تعداد حاجیان و عمره رفتهها میشود کتاب نوشت و منتشر کرد، چرا که هرکسی از دیدگاه خود به این سفر معنوی نگاه میکند و «یکی بود، یکی نبود» نیز آینه تمامنمای من و آثار قبلی من است، اگرچه کتابهای قبلیام در حوزه نوجوان بودهاند و این یکی در حوزه بزرگسال است.
در بخشی از این کتاب میخوانیم: «... نمیدانم چقدر در تختخواب از این پهلو به آن پهلو شدهام که تلفن زنگ میزند. اول فکر میکنم اشتباه شنیدهام. چه کسی با ما کار دارد این وقت شب؟ ولی زنگ تلفن است. فکر میکنم از هتل با ما کار دارند. تلفن زنگ میزند... فکر میکنم شاید زنگ تلفن را میزان کردهاند برای نماز صبح. تلفن زنگ میزند... فکر میکنم لابد کار مهمی پیش آمده و از تهران تلفن کردهاند. تلفن زنگ می زند... بالاخره گوشی را برمی دارم. مادر است! میگوید: حمید! بیا اتاق ما... حال بابا خوب نیست.»
«یکی بود، یکی نبود» را نشر احیا در 162 صفحه با شمارگان 1000 نسخه و به قیمت 10 هزار تومان منتشر کرده است. نشر احیا زیر مجموعه انتشارات خیمه است و کتابهایی در حوزه دین منتشر میکند. «یکی بود، یکی نبود» را انتشارات خیمه در سیامین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران عرضه میکند. غرفه انتشارات خیمه در سالن A3 راهروی دوم شماره 25 قرار دارد.
نظر شما