نشست رسانهای جشنواره ادبی- هنری «چشمان آسمانی انقلاب اسلامی» برگزار شد
جشنواره «چشمان آسمانی انقلاب اسلامی» پنجم مرداد پایان مییابد/ دومین جشنواره در قالب کتاب منتشر میشود
جشنواره ادبی هنری «چشمان آسمانی انقلاب اسلامی» از ششم اردیبهشت آغاز شده است و پنجم مرداد 95 پایان مییابد. به گفته محسن شیرازی، دبیر این جشنواره خروجی بخش فرهنگی در قالب کتاب منتشر خواهد شد.
شیرازی درباره این جشنواره گفت: نام جشنواره ادبی و هنری «چشمان آسمانی انقلاب اسلامی» کنایه از شاهد بودن شهیدان انقلاب اسلامی بر اعمال امروز ماست. شهیدانی که هر چه داریم، مدیون رشادتها و فداکاریهای آنها و خانوادههای آنهاییم.
دبیر جشنواره «چشمان آسمانی انقلاب اسلامی» از ششم اردیبهشت 1395 به عنوان زمان آغاز این جشنواره ادبی و هنری یاد کرد و افزود: این تاریخ، سالروز انهدام حزب توده است. حزبی که در دورهای سنبل حاکمیت چپ مارکسیستی، نهیلیستی و حاکمیت شوروی سوسیالیست در ایران بود.
شیرازی با بیان این که جشنواره ادبی و هنری «چشمان آسمانی انقلاب اسلامی» پنجم مرداد 1395 پایان مییابد، افزود: این روز برابر است با شکست منافقین در جریان عملیات غرورآفرین مرصاد. در این روز، تعداد زیادی از منافقین که خود را ایرانی و مسلمان میدانستند و از عراق به کشور اسلامی ما هجوم آورده بودند، کشته شدند.
وی درباره ضرورتهای برپایی این جشنواره توضیح داد: مبارزه حق علیه باطل همواره وجود داشته است. اما در برهههایی خود را به روشنی نشان داده که یکی از آنها تشکیل نظام مقدس جمهوری اسلامی است. جبهه مقاومت اسلامی از همان زمان شکل گرفت و در مقابل تجزیهطلبی و تصرف انقلاب اسلامی ایستاد. ما با هدف تجلیل تمامی رزمندگان و شهیدانی که آن روزگار تا امروز برای اسلام و علیه باطل میجنگند، این جشنواره را راهاندازی کردهایم.
به گفته شیرازی، جنایت رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین، راهپیمایی حماسی روز قدس در ایران و جهان، مظلومیت شیعیان تحت ستم رژیم آل سعود، کشتار مردم بیدفاع یمن توسط آل سعود، جنایات آل سعود و آل خلیفه علیه مردم ستمدیده بحرین، حرمین شریفین؛ اسیر رژیم آل سعود و «سکوت استکبار جهانی در برابر جنایات آل سعود» برخی محورهای این جشنواره است.
وی دیگر محورهای جشنواره «چشمان آسمانی انقلاب اسلامی» را مقاومت اسلامی در مقابله با جنایت داعش، حزبالله لبنان قله مقاومت اسلامی در منطقه، کشتار تروریستی مردم بیدفاع منطقه توسط داعش، خاستگاه فکری و فرهنگی داعش، حماسه پیادهروی روز اربعین، شهدای بیداری اسلامی و مدافعان حرم، نقش پاسداران گمنام در احیاء بیداری اسلامی، سبک زندگی فردی و خانوادگی پاسداران گمنام و «دیدگاههای حضرت امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری درباره بیداری و مقاومت اسلامی» برشمرد.
دبیر جشنواره «چشمان آسمانی انقلاب اسلامی» درباره شیوه ارسال آثار به دبیرخانه جشنواره گفت: شرکتکنندگان در بخش «فرهنگی» میتوانند آثاری در قالب داستان کوتاه، دلنوشته، شعر، داستانک و ادبیات کودک و نوجوان را بفرستند و در بخش هنری آثاری در قالب «فیلم، فیلمنامه کلیپ صوتی و تصویری، عکس ارتباط تصویری (پوستر، تصویرسازی و ...)، موشن گرافیک، کاریکاتور و انیمیشن را به نشانی دبیرخانه در سایت www.jashnvareh-sepas.ir و پست الکترونیکی jashnvareh@sepasngo.ir ارسال کنند.
وی گفت: این جشنواره دومین سال برگزاری خود را سپری میکند و سال گذشته در تمام حوزهها آثار خوبی را دریافت کرده بودیم. امیدواریم که امسال نیز شاهد ارسال آثار ارزنده به جشنواره باشیم.
شیرازی در پاسخ به پرسش خبرنگار ایبنا مبنی بر این که خروجی آثار سال گذشته چه بود؟ گفت: با آنکه آثار خوبی برای ما ارسال شد اما حجم این آثار به اندازهای نبود که در قالب یک کتاب بگنجد. با این حال در قالب یک مجموعه تمامی آثار ارسالی را فهرست کردهایم. تصمیم دبیرخانه جشنواره این است که آثار برتر جشنواره امسال را در قالب کتاب منتشر کند.
نظر شما