جمعه ۳ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۰۸:۰۰
پیشنهاد چهره‌های فرهنگی هنری برای مطالعه آخر هفته/ از «گلستان» تا «ای زبان پارسی»

چهره‌‌های فرهنگی هنری شناخته شده کشور، کتاب‌های «گلستان»، «ای زبان پارسی» و «هزار و یک اختراع، میراث مسلمانان در جهان ما» را برای مطالعه در تعطیلات آخر هفته به مخاطبان پیشنهاد دادند.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)- با توجه به حجم کتاب‌های منتشر شده در کشور، یکی از موضوعاتی که علاقه‌مندان به کتاب همواره به آن توجه دارند، انتخاب کتاب مناسب برای مطالعه است. از آنجا که تعطیلات آخر هفته فرصت بسیار خوبی برای همنشینی با کتاب و سرزدن به کتابفروشی و کتابخانه است، ارائه کتاب‌های پیشنهادی چهره‌های شناخته شده فرهنگی و اهل قلم کشور می‌تواند راهنمای خوبی برای انتخاب کتاب از سوی مخاطبان باشد.

در این گزارش کتاب‌های پیشنهادی چند تن از چهره‌‌های فرهنگی و شناخته شده کشور که در گفت‌وگو با خبرگزاری کتاب ایران به معرفی کتاب‌های مورد علاقه خود پرداخته‌اند ارائه شده است تا ضمن آشنایی با علائق این چهره‌های فرهنگی، راهنمای خوبی برای مطالعه باشند.

دهباشی: شیرینی‌های زبان و ادبیات فارسی را در «ای زبان پارسی» بخوانید/ کتاب‌های پرمراجعه این روزهای دهباشی
دهباشی: شیرینی‌های زبان و ادبیات فارسی را در «ای زبان پارسی» بخوانید/ کتاب‌های پرمراجعه این روزهای دهباشی
علی دهباشی، نویسنده و سردبیر مجله بخارا، کتاب «ای زبان پارسی» به کوشش میلاد عظیمی را برای مطالعه پیشنهاد کرد و گفت: این کتاب در برگیرنده 50 گفتار از دانشمندان درگذشته درباره زبان فارسی است که بر اساس تاریخ نگارش تدوین و ارائه شده‌اند. دهباشی همچنین «نادره کاران»، دیوان حافظ» و «شرح حال رجال ایران» را پرمراجعه‌ترین کتاب‌های این روزهای خود معرفی کرد.

اکبریانی: مطالعه «گلستان» راه‌های نوینی پیش پای نویسنده می‌گذارد که در ادبیات مدرن وجود ندارد
اکبریانی: مطالعه «گلستان» راه‌های نوینی پیش پای نویسنده می‌گذارد که در ادبیات مدرن وجود ندارد
محمد هاشم اکبریانی، داستان‌نویس، در روز بزرگداشت سعدی شیرازی، مطالعه کتاب «گلستان» از این شاعر بزرگ را پیشنهاد داد و گفت: مطالعه این کتاب کمک بسیاری به حرفه داستان‌نویسی می‌کند و راه‌های نوینی پیش‌پای ما می‌گذارد که در ادبیات مدرن وجود ندارد.

رفیعی: دستاوردهای عصر طلایی تمدن اسلامی را در «هزار و یک اختراع، میراث مسلمانان در جهان ما» بخوانید
رفیعی: شرح دستاوردهای عصر طلایی تمدن اسلامی را در «هزار و یک اختراع، میراث مسلمانان در جهان ما» بخوانید
علی محمد رفیعی، نویسنده و پژوهشگرحوزه فرهنگ و علوم اسلامی، کتاب «هزار و یک اختراع، میراث مسلمانان در جهان ما» را برای مطالعه پیشنهاد کرد و گفت: در این کتاب مصور دستاوردهای مسلمان در عصر طلایی تمدن اسلامی در حوزه‌های مختلفی از معماری و شهرسازی، تا علوم دقیقه و حتی فیزیک و شیمی نیز آورده شده است.
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها