پرونده گفت وگو های ایبنا با چهره ها و اهل قلم برای معرفی آثارشان یا آثار مطرح درباره حضرت رسول خاتم( درود خدا بر او باد) به مناسبت رحلت آن روح و عقل کامل در حال تکمیل است.
انتشار چاپ پنجم کتاب «پیامبر رحمت» ــ مجموعه مباحث گفتاری و نوشتاری آیتالله عبدالله جوادی آملی درباره شخصیت و سیره پیامبر اسلام (ص) ــ انگیزهای برای معرفی این کتاب به افرادی است که تاکنون موفق به مطالعه آن نشدهاند.
محمدرضا سنگری، نویسنده و پژوهشگر در این گفتوگو ضمن بررسی تألیفهای با موضوع رسول اکرم (ص) به کاستیهای این حوزه اشاره کرده و از این گفته است که باید نسبت خود را با پیامبر (ص) بدانیم و ببینیم پیامبر (ص) در کجای زندگی امروز ما میتواند قرار بگیرد.
مؤلف کتاب «محمد (ص) برگزيده خدا: زندگينامه پيامبر اسلام (ص)» که نگاهی رفتارگرایانه به تاریخ و سیره پیامبر (ص) داشته بر این باور است که ممیزی، نویسندگان را با مشکل مواجه میکند و فرهنگ جایی نیست که در آن رفتارهای پلیسگونه اشاعه پیدا کند.
«کتاب مبین» ترجمهای است که تا کنون نمونهای مشابه آن دیده نشده، بهطوریکه هم میتوان از آن به عنوان یک قرآن استفاده و هم ترجمه را با اشارات تفسیری مختصر مطالعه کرد.
محمدمهدی رسولی، نویسنده، هنرمند و داستاننویس، گفت: روز 28 صفر به قرآن پناه میبرم و سوره محمد (ص) را قرائت میکنم. تذکرات و اشارات این سوره، جایگاه رسول اکرم (ص) را به وضوح بیان کرده و وظیفه بشر در برهه کنونی در قبال ایشان را به تصویر کشیده است.
عرفان نظرآهاری، نویسنده با بیان اینکه در روز 28 صفر تصمیم دارم کتابهای «کشفالحقایق» و «گزیده در اخلاق و تصوف» را مطالعه کنم، گفت: چقدر خوب است در این روزها روضهای را که برگزار میکنیم، روضه «کتاب» باشد؛ آن هم برای پیامبری که معجزه و زندگیاش، کتاب بود.
نظر شما