یکشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۳۸۷ - ۱۶:۵۴
ايران نسخه‌هاي خطي مساجد چين را مرمت مي‌كند

دكتر مهدي مصطفوي رييس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي در دیدار با موسی یون گوان امام جماعت مسجد نیوجیه پکن، آمادگی ایران را برای مرمت نسخه‌هاي خطی تاریخی این مسجد اعلام کرد./

به گزارش خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا) ،به نقل از اداره‌کل روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، در این دیدار مشاور رئیس جمهور ضمن اظهار خرسندی از توجه دولت چین به قدیمی‌ترین و بزرگ‌ترین مسجد پکن ،گفت: خوشبختانه روابط فرهنگی ایران و چین در حال گسترش است و امیدواریم یکی از برکات این رابطه فرهنگی رسیدگی بیشتر دولت چین به این مسجد بزرگ و تاریخی باشد.

وي افزود: نسل جوان بايد بيشتر با قرآن آشنا شوند؛ بنابراين براي تامین کتاب‌های مورد نیاز آنها، کتابخانه‌اي در اين مسجد راه‌اندازی خواهد شد.

رييس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي خاطرنشان كرد: براي مرمت  قرآن‌های خطي مسجد تاريخي نيوجيه چين آمادگی داريم.

"موسي يون گوان" امام جماعت مسجد نیوجیه پکن نيز در اين ديدار اظهار داشت: 300 هزار مسلمان ساكن پكن 70 مسجد دارند که مسجد نیوجه با قدمت 1000 ساله بزرگ‌ترین و قدیمی‌ترین آنهاست.

وي افزود: در این مسجد نسخه‌هاي خطی قرآنی، کتیبه‌ها، کوزه‌های سفالی بسیار نفیس و قدیمی نگهداری می‌شوند. اگرچه بخش‌های مختلف مسجد بازسازی شده اما گنبد اصلی مسجد بدون مرمت تا امروز باقی مانده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

تازه‌ها

پربازدیدها