وی افزود: زمانی که از ارتباطات تصویری صحبت به میان میآید، تصور بخش عمدهای از افراد این است که درباره پوستر صحبت میشود، در حالی که بخشهای متنوعی مثل عکس، نقاشی و خط را نیز در بر میگیرد و با کمی جستجو میتوانیم به محدودیت آثار و منابع مکتوب در این حوزه برسیم.
تنگ شیر با بیان اینکه برای نگارش کتاب به دنبال مراجع خوب و کاملی بوده است گفت: آثار منتشر شده در خارج کشور و جستجو در زمینه ارتباطات تصویری پرکاربرد در ایران از جمله منابعی بود که برای این کتاب استفاده کردم و حدود یک سال زمان برد تا ویراستاری فنی کتاب انجام شود.
وی ادامه داد: یک دانشجو و فعال حوزه روابط عمومی باید به خوبی با ارتباطاتی که در تصاویر وجود دارد آشنا باشد و درباره رابطه بین عکس، فیلم، پوستر و خط در یک اثر هنری بتواند توضیح دهد. روابط عمومیها که اغلب در زمینه طراحی و تولید یک کاتالوگ و پوستر برای مجموعه خود فعال هستند، باید رنگ و فرم را هم بشناسند.
عضو هیات مدیره انجمن متخصصان روابط عمومی در بخش دیگر سخنان خود با بیان اینکه «این اثر مجموعهای کامل از آن چیزی است که برای شناخت ارتباطات تصویری مورد نیاز فعالان روابط عمومی به شمار میآید» تاکید کرد: کتاب 9 فصل دارد که موضوعاتی مانند معرفی گرافیک، خط، نقطه، پوستر، سینما، فیلم، تئاتر و موسیقی را شامل میشود. در هر فصل تلاش کردهام درباره ارتباطات تصویری به صورت کامل توضیح دهم تا دانشجویان مباحث تئوری را به خوبی بیاموزند.
وی یادآور شد: برای این کتاب از حدود 25 منبع داخلی و خارجی استفاده کردهام و این اثر به زودی توسط انتشارات دانشگاه علمی ـ کاربردی منتشر خواهد شد.
نظر شما