چهارشنبه ۸ آبان ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۲
درخواست دولت خودمختار فلسطین از نمايشگاه بين المللي كتاب گوآدالاخارا

دولت خودگردان فلسطین از برگزار كنندگان نمايشگاه بين‌المللي كتاب گوآدالاخارا خواست كه اين دولت را به رسميت بشناسد./

به گزارش خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا) به نقل از اينفورمادور، سازمان آزادي‌بخش فلسطين از دولت مكزيك صراحتا درخواست كرد كه دولت فلسطین را به عنوان يكی از شركت كنندگان در نمايشگاه بين‌المللي كتاب گوآدالاخارا به رسميت بشناسد و دستور كار فراگيری براي اين امر ترتيب دهد.

طبق اين بيانيه، با به رسميت شناخته شدن فلسطين به عنوان يك دولت خودمختار  توسط مكزيك و به تبع آن تشكيل ميزگردهايي با شركت نويسندگاني با ديدگاه‌هاي مختلف در مورد اين منطقه از خاورميانه، حضور فرهنگي فلسطين در اين نمايشگاه بيش از پيش اهميت پيدا خواهد كرد.

برمبنای این درخواست تاکید شده با اين به رسميت شناخته شدن، ديگر شاعران و نويسندگان فلسطيني از حضور در رويدادهاي فرهنگي محروم نخواهند شد و اتفاقی مشابه آنچه در نمايشگاه بين‌المللي كتاب پاريس رخ داد و نويسندگان فلسطينی به دليل حضور اسرایيل نتوانستند در اين نمايشگاه شركت كنند، تکرار نخواهد شد.

دولت خودمختار فلسطين بر اين عقيده‌است كه برنامه‌ريزي‌هاي اسرایيل براي شركت در اين نمايشگاه، منطبق بر گرايش‌هاي جدايي‌طلبانه و مذهب گرايانه است كه با نظرات دموكراتيك اين دولت ناسازگار است و به همين دليل، فلسطين در اين زمينه نيازمند توجه بيشتر مكزيك و سازمان برگزار كننده نمايشگاه‌هاي بين‌المللي كتاب اين كشور است.

طبق اين بيانيه كه تا كنون به امضاي نويسندگان زيادي از جمله هوگو گوتيررس به‌گا، ادواردو موسچز، هكتور دياز پولانكو، لوئيس توبار، فرانسسكا گارگايو و اوكتاويو رودريگز آرائوخو رسیده است، حضور اسرایيل به عنوان میهمان اختصاصي در نمايشگاه بين‌المللي كتاب گوآدالاخارا مانع حضور چهره‌هاي فرهنگي مهم فلسطين در اين نمايشگاه خواهد شد. بنابراين اگر دولت مكزيك وجود دولت فلسطين را به رسميت بشناسد و دستور كار اين نمايشگاه را براي حضور نويسندگان فلسطين تغيير بدهد، مطمئنا نمايشگاه بين‌المللي كتاب گوآدالاخارا با غناي بيشتري برگزار خواهد شد.

نمايشگاه بين‌المللي كتاب گوآدالاخارا مهم‌ترين رويداد فرهنگي آمريكاي لاتين به حساب مي‌آيد و هر سال با حضور نويسندگان مختلف از سرتاسر جهان برگزار مي‌شود.اين نمايشگاه قرار است نوامبر امسال و با حضور اسرایيل به عنوان میهمان ویژه برگزار شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها