پنجشنبه ۳۱ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۴:۰۶
نمايشنامه «سرخي به‌پاي سرو» در راه انتشار

ابوالحسن فخّار، پژوهشگر ادبي و نمايش‌نامه‌نويس ساكن استان گلستان گفت: نمايش‌نامه‌ای با نام «سرخي به‌پاي سرو» دارم که به‌زودي از سوي نشر افراز منتشر مي‌شود. موضوع اين نمايش‌نامه مبارزه ميرزا كوچك‌خان و مسايل مرتبط با آن است._

به گزارش خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا)، فخّار گفت: در اين نمايشنامه، پهلوان داستان که نامش حمزه است، تصميم مي‌گيرد ‌سراغ ميرزا كوچك‌خان برود اما بين راه اسير سربازهاي روس شده و تيرباران مي‌شود.
 
فخّار اظهار كرد: نخست قرار بود كه نمايش‌نامه «سرخي به‌پاي سرو» از سوي نشر نوروزي در استان گلستان با قيمت جلدي پنج‌هزار تومان به‌چاپ برسد اما به‌دلايلي پشيمان شدم و اكنون اين نمايش‌نامه از سوي نشر افراز منتشر خواهد شد.
 
فخّار، پژوهشگر و نمايش‌نامه نويس ساكن در استان گلستان نخستين اثرش را در قالب شعر و با عنوان «پاسي از دلتنگي گذشته» در سال 1374 از سوي نشر زهره منتشر كرده است. 

دومين كتاب وي نیز با عنوان «من بي‌كلمه چقدر تاريكم» يك سال پس از انتشار كتاب نخستش راهي بازار كتاب شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط