سه‌شنبه ۱۴ اسفند ۱۳۸۶ - ۱۲:۵۹
"مديريت بر قلب ها" به چاپ سوم رسيد

چاپ سوم كتاب "مديريت بر قلب‌ها" توسط سازمان فرهنگي فرا، روانه بازار نشر شد./

به گزارش خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا)، کتاب "مدیریت برقلب‌ها" یکی از آخرین کتاب‌های "کن بلانچارد" از صاحب‌نظران بزرگ مدیریت است که در سال 1999 انتشار یافته است. اين كتاب طي يك سال اخير، به دليل استقبال علاقه‌مندان به چاپ سوم رسيد. 

"کن بلانچارد" نویسنده کتاب‌های پرفروشی نظیر "مدیریت یک دقیقه‌ای"، "سه کلید توان‌افزایی" و "مدیریت بر مبنای ارزش‌ها"ست. 

از آنجا که مدیران وقت محدودی برای مطالعه دارند، بلانچارد در کتاب "مدیریت بر قلب ها" سعی كرده است با استفاده از جملات كوتاه و شیوا، چكيده‌اي از تجربیات و نوشته‌های خود را در اختیار خوانندگان قرار دهد، مانند؛ آنان كه از خود احساس خوبي دارند، نتيجه خوبي هم ببار مي‌آورند، فعاليت‌هايي براي انسان انگيزه‌آفرين است كه بازخوردي از نتيجه‌هاي دلخواه به وي برساند، همواره مي‌توان درباره خود دو احساس را برگزيد، خوشبختي و شوربختي؛ چرا كسي بايد دومي را انتخاب كند؟، كارهاي بي‌ارزش را خوب انجام دادن چه سود؟!، آنگاه كه از يادگيري بازمانديد به رشدخود پايان داده‌ايد، سه چيز را گريز نيست؛ مرگ، ماليات و دگرگوني، به جاي سخت‌كوشي هوشمندانه‌تر كار كنيد و فقط ننشين، برو كاري انجام بده!" 

نحوه نگارش کتاب این فرصت را به خواننده می‌دهد که به سرعت و سهولت، به مطالب مورد نیاز خود در زمینه مديريت دست یابد.

چاپ سوم اين كتاب درشمارگان 3000 نسخه و قيمت 28000 ريال با حمايت فرهنگي شركت محورسازان ايران‌خودرو از سوي سازمان فرهنگي فرا در در دسترس علاقه‌مندان قرار گرفت.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

تازه‌ها

پربازدیدها