آیین نکوداشت استاد محمدعلی مهدویراد سهشنبه (8 اسفند) در سرای اهل قلم موسسه خانه کتاب برگزار شد. در این مراسم، پیام حضرت آیتاللهالعظمی جعفر سبحانی به استاد مهدویراد قرائت شد._
با اهداء سلام به شخصیتهای والایی که در این فضای روحانی حضور دارند، و نیز به کسانی که این همایش را به عنوان بزرگداشت یکی از خدمتگزاران قرآن و حدیث برپا کردهاند، سخن خود را با آیه مبارکه سوره مجادله، آیه یازدهم آغاز میکنم:
«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَالَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجَاتٍ وَاللَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ خَبِيرٌ»
قرآن مجید، وحی الهی و کتاب قرنها و نسلهای تا روز رستاخیز است و حدیث صاحب رسالت(ع) و امامان معصوم(ع)، نیز از نظر محتوا با کتاب آسمانی همسو و همسنگ میباشد. ارزش کار هر انسانی بدان بستگی دارد که در خدمت چه موضوعی قرار گیرد؟ مسلما خدمتگزار این دو اثر گرانبها یعنی قرآن و حدیث، و به تعبیر دیگر «ثقلین»، از ارزش بالایی برخوردار است.
قهرمان گفتار ما، جناب حجتالاسلام و المسلمین آقای حاجشیخ محمدعلی مهدویراد ـ دامتافاضاتهـ در روزگار ما، در شمار افراد برجستهای است که با آثار قلمی خود، در خدمت کتاب آسمانی و احادیث اسلامی قرار گرفته است.
اثر گرانسنگ وی به نام «تدوینالحدیث عندالشیعه الامامیه» کتاب سودمندی است که میتواند به بسیاری از اوهام و پندارها درمورد حدیث شیعه عملا پاسخ دهد. در این میان، اثر دیگر استاد با همکاری دوستان دیگر به نام میراث قرآنی شیعه، به سان درّ شاهوار میدرخشد.
ابتکار و تحول از نعمتهایی است که به کمتر کسی داده شده ولی جای خوشبختی است که جناب مهدویراد از این نعمت، به خوبی برخوردار است و گواه آن، تاسیس مجله حوزه و پس از آن، تاسیس مجله آیینه پژوهش و هر دو مجله، بالأخص دومی میتواند به حرکت علمی در حوزه توان بیشتری بخشد.
اینجانب، دامن سخن را کوتاه کرده و از برگزارکنندگان این همایش سپاسگزاری نموده و امید آن دارد که استاد مهدوی راد، در ایجاد مثل و تربیت افرادی که ادامهدهنده این همه افکار و آثار باشد، کوشش بیشتری نمایند.
والسلامعلیکم و رحمهالله و برکاته
قمـ حوزه علمیه
جعفر سبحانی
5/12/1391
نظر شما