سه‌شنبه ۹ آبان ۱۳۹۱ - ۱۳:۲۰
معرفی قواعد یادگیری روش‌های مذاکره‌ در یک کتاب

مترجم کتاب «مذاکره هوشمندانه» معتقد است هیچ فردی به طور مادرزادی مذاکره‌کننده‌ای قوی نیست و برای موفقیت در این کار باید از قواعد خاصی پیروی کرد. این کتاب به تازگی با ترجمه اسماعیل مردانی گیوی منتشر شده است.-

اسماعیل مردانی گیوی در گفت‌وگو با خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، با بیان این‌که نويسنده در «مذاکره هوشمندانه» به سطوح مختلف مذاکره پرداخته است توضیح داد: حتی بخشی از این کتاب به روش‌های مذاکره برای حل اختلاف با همسایه، درخواست افزایش حقوق، خرید و فروش کالا اختصاص یافته است.

مردانی ادامه داد: عقیده نویسنده کتاب این است که مذاکره‌کننده مادرزادی وجود ندارد و با رعایت اصولی خاص می‌توان شرایطی را پیش آورد که مذاکره‌کنندگان ضعیف، مسیر عالی شدن را بیاموزند و مذاکره‌کنندگان خوب به مذاکره‌کنندگان عالی تبدیل شوند.

وی با تاکید بر این‌که علاوه بر مدیران سازمان‌ها، افراد در زندگی روزمره خود نیز می‌توانند از مطالب این کتاب بهره ببرند افزود: مذاکره نوعی دادوستد است که اگر مذاکره‌کننده در آن اشتباهی را مرتکب شود باید بهای سنگینی بپردازد.

مردانی یکی از ویژگی‌های این کتاب را توجه به یکی از شاخه‌های چانه‌زنی دانست که در اغلب کتاب‌های مشابه نادیده گرفته شده است. وی در این‌باره گفت: «چانه‌زنی همراه با ایرادگیری» نوعی از چانه‌زنی است که در بسیاری از کتاب‌ها با همان عنوان چانه‌زنی از آن یاد می‌شود، در حالی‌که تفاوت‌هایی بین این دو وجود دارد که باید لحاظ شوند.

به گفته مردانی هر مذاکره در هر سطحی جنبه‌های مختلفی دارد اما تمامی مذاکره‌ها از قواعد مشترکی پیروی می‌کنند که اکتسابی‌اند.

مبانی مذاکرات، ایجاد آمادگی، همسطح‌سازی اطلاعات، چانه‌زنی همراه با ایرادگیری، چانه‌زنی، جمع‌بندی حاصل مذاکره و مذاکرات پیشرفته عناوین بخش‌های مختلف این کتابند.

«مذاکره هوشمندانه» اثر نیک پیلینگ با ترجمه دکتر اسماعیل مردانی گیوی و با مقدمه‌ای از دکتر مسعود حیدری در 384 صفحه، با شمارگان دو هزار و 200 نسخه و به بهای 12 هزار تومان از سوی انتشارات سازمان مدیریت صنعتی منتشر شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها