یکشنبه ۲۵ تیر ۱۳۹۱ - ۰۸:۰۰
مصلحات و مواد خوراکی

ايبنا - خواندن يك صفحه از‌‌ يك كتاب را مي‌توان چند گونه تعبيركرد؛ چيدن شاخه گلي از يك باغ، چشيدن جرعه‌اي از اكسير دانايي، لحظه‌اي همدلي با اهل دل، استشمام رايحه‌اي ناب، توصيه يك دوست براي دوستي با دوستي مهربان و...

مزاج‌شناسی

اهمیت مزاج‌شناسی و مصلحات،‌ در مصرف خوارک های روزانه خود را نشان می دهد به طوری که وقتی ماست می‌خوریم وسردرد می‌گیریم یا زمانی که گوشت می‌خوریم و پا درد می‌گیریم و هر زمان دیگری که بیماری ای در ما بروز می‌کند تمام این موارد بستگی به مزاج و مصلحات دارد.
سرمنشا بیشتر بیماری‌ها، خوراک‌های روزانه‌اند و اگر بدانیم که این خوراک‌ها را چه زمانی و به همراه کدام خوراکی دیگری (به طور مصلح) مصرف کنیم،‌ جلوی بسیاری از بیماری ها را می‌گیریم.
مصلحات یا صلح‌دهنده ها یا تصحیح کننده ها،‌ صرفاً خوراک‌هایی با مزاج عکس نیستند، ‌هر خوراکی یک یا چند مصلح خوراکی دیگر دارد که به عملکرد صحیح آن خوراک در بدن کمک شایانی می‌کند و باعث بهبود عوارض احتمالی می‌شود.

صفحه 10/ مصلحات و مواد خوراکی/ سپهر برومند خشکبیجاری/ انتشارات سفیر اردهال/ چاپ اول/ سال 1391/ 72 صفحه/ 1800 تومان

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها