پنجشنبه ۲۰ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۳:۳۲
برگزاري مسابقه كتابخواني در كتابخانه علامه طرشتي

كتابخانه مرحوم آيت‌الله طرشتي مسابقه كتابخواني را با موضوع ولادت پيامبر(ص) برگزار مي‌كند._

مجيد مساطي، مدير كتابخانه مرحوم طرشتي، در گفت‌وگو با خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا)، با اعلام اين خبر اظهار كرد: در اين مسابقه كه با هدف ترويج فرهنگ كتابخواني و آشنايي جوانان با سيره پيامبر اكرم(ص) بر گزار مي‌شود، جوانان بالاي 15 سال شركت‌ خواهند كرد.

مدير كتابخانه علامه طرشتي گفت: كتاب «120درس زندگي از سيره عملي پيامبر اكرم(ص)» نوشته حميدرضا كفاش، منبع این مسابقه کتابخوانی است که در 107صفحه‌، به مباحث كاربردي در زندگي فردی و اجتماعی مانند «احترام به پدر و مادر» و «احترام به حقوق شهروندان» می پردازد.

وي با بيان اين‌كه در اين مسابقه كه از 20 بهمن ماه آغاز مي‌شود، سه مدرسه دخترانه و دو مدرسه پسرانه شركت مي‌كنند گفت: 130 نسخه از اين كتاب توزيع شده است و شركت كنندگان تا 14 اسفند ماه فرصت دارند به 12 سوال اين مسابقه پاسخ دهند.

مجيد مساطي از علاقه‌مندان به شركت در اين مسابقه خواست براي دريافت اطلاعات بيشتر با شماره 44752429 تماس بگيرند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها

اخبار مرتبط