شنبه ۱۰ دی ۱۳۹۰ - ۱۲:۲۲
خبر تعطيل 100 كتابفروشي در تهران صحت ندارد

رييس اتحاديه ناشران و كتابفروشان تهران با تكذيب خبر تعطيلي 100 كتابفروشي در تهران گفت: بر خلاف ادعاي برخي رسانه‌ها، از ابتداي سال جاري تنها جواز 9 كتابفروشي ابطال شده است و 29 كتابفروشي جديد نيز جواز تاسيس از اتحاديه دريافت كرده‌اند.-

نادر قدياني در گفت‌وگو با خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا)، گفت: اين آمار در حالي ارايه مي‌شود كه طي ماه‌هاي اخير چندين كتابفروشي جديد به اتحاديه ناشران و كتابفروشان پيوسته‌اند و فعاليت خود را آغاز كرده‌اند.

وي ادامه داد: با توجه به آماري كه در اختيار اتحاديه قرار دارد، تعداد كتابفروشي‌هاي تعطيل شده به نسبت كتابفروشي‌هاي تازه تاسيس، بسيار ناچيز است.

قدياني با بيان اين‌كه اين اخبار منتشر شده از سوي برخي رسانه‌ها به هيچ وجه صحيح و درست نيست، اظهار كرد: اگر چه كتابفروشان نيز مانند ديگر مشاغل با مشكلاتي از قبيل عدم معافيت ماليالتي روبه‌رو هستند، اما به دليل علاقه به كتاب و شغل خود، همچنان در اين حرفه مشغول به كار هستند.

چندي پيش برخي از رسانه‌ها با درج خبري از تعطيلي 100 كتابفروشي در تهران خبر داده بودند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

اخبار مرتبط

تازه‌ها

پربازدیدها