چهارشنبه ۲۷ مهر ۱۳۹۰ - ۱۴:۰۸
وضعیت نشر در دوران پهلوی از زبان زندانیان سیاسی

نشست فرهنگی با زندانیان سیاسی قبل از انقلاب با موضوع بررسی وضعیت نشر زمان پهلوی، در ایام هفته کتاب در موزه عبرت ایران برگزار می‌شود.-

به گزارش خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا) به نقل از ستاد خبری نوزدهمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران٬ از جمله برنامه‌های موزه عبرت در هفته کتاب٬ برگزاری نشست فرهنگی با زندانیان سیاسی قبل از انقلاب درباره وضعیت نشر زمان پهلوی است.

این نشست با موضوع بررسی مشکلات و محدودیت‌های نشر در دوران پهلوی٬ چگونگی ارایه مجوزهای کتاب در آن دوران و دیگر مواردی که نویسندگان و اهالی قلم با آن‌ها در زمان پهلوی درگیر بودند٬ برگزار می‌شود.

با توجه به سانسورهایی که قبل از انقلاب اسلامی در حوزه نشر کشور وجود داشت و مسایل و مشکلاتی که نویسندگان و ناشران با آن‌ها درگیر بودند٬ موزه عبرت ایران در نظر دارد این نشست را برگزار کند.

در این نشست وضعیت نشر آن زمان از زبان افرادی نقل می‌شود که آن دوران را درک کرده‌اند و رژیم پهلوی هم آن‌ها را به جرم نوشتن دستگیر و کار‌هایشان را با محدودیت مواجه کرده بود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها