به گزارش خبرگزاري كتاب ايران (ايبنا)، اين كتاب درباره مراقبه و فوايد آن مباحثي ساده و شيوا را بيان كرده است. مخاطب با مطالعه اين كتاب شيوههاي آسان و عملي مراقبه را فرا ميگيرد.
فيشل، نويسنده كتاب در بخش مقدمه آورده است: نگارش اين كتاب يك تجربه عالي در مسير رشد و تعالي معنوي من است. من خود انساني معتاد و پرورش يافته در دامان پدري معتاد بودم و سالها زندگي بيحاصل داشتم، در پي آشنايي با مراقبه توانستم شفاي روح و جسمم را يافته و زندگي پربار و هدفمندي را پيش بگيرم.
كتاب حاضر داراي 33 فصل است كه برخي از آنها عبارت است از «اكنون زمان آن رسيده»، «خلاء روحي»، «مراقبه به جاي دارو»، «دستورالعملهاي مراقبه»، «راهي به سوي آرامش»، «آغاز سفر»، «مراقبه»، «عذر و بهانه»، «اهداف عملي مراقبه»، «زيستن در اكنون» و «راهكارهايي براي دگرگوني».
«پيامهاي منفي»، «ليست آرزوها»، «هدايت دروني»، «محراب درون»، «آدمهاي گرفتار»، «جملات مثبت تاكيدي» و «شيوههاي ساده مراقبه» بخش ديگري از مباحث اين كتاب را تشكيل داده است.
كتاب «سفري به درون» در 192 صفحه، 1000 نسخه و به بهاي 6 هزار تومان از سوي انتشارات «نغمه زندگي» منتشر شد.

نظر شما