شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ - ۰۹:۳۸
«هزار و یک مکر»؛ روایتی مکتوب از نمایش‌های زنانه ایرانی

البرز - مدیر انتشارات آنیک، از انتشار هزار و یک مکر نوشته شهناز روستایی، مجموعه‌ای از نمایش‌های زنانه ایرانی، برای نخستین‌بار خبر داد.

ساناز اسفندیاری در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در کرج، درباره آثار جدید انتشارات آنیک که در دست چاپ هستند، گفت: یکی از کتاب‌هایی که از انتشار آن بسیار خوشحالم، هزار و یک مکر نوشته شهناز روستایی است. این کتاب مجموعه‌ای از نمایش‌های زنانه ایرانی است که برای نخستین‌بار در تاریخ نمایش ایران منتشر می‌شود.

وی افزود: انتشار این اثر از این جهت برای ما اهمیت دارد که بخشی از نمایش‌های زنانه ایرانی را که کمتر در قالب کتاب در دسترس مخاطبان بوده، ثبت و عرضه می‌کند. هزار و یک مکر می‌تواند برای علاقه‌مندان تئاتر و ادبیات نمایشی و همچنین پژوهشگران این حوزه، اثری قابل توجه باشد.

مدیر انتشارات آنیک درباره دیگر اثر جدید این انتشارات نیز بیان کرد: «آن دیگری» عنوان کتاب دیگری است که در دست انتشار داریم. این اثر نوشته وس مور است و سمیرا قاسم‌زاده آن را به فارسی ترجمه کرده است.

اسفندیاری درباره محتوای این کتاب توضیح داد: «آن دیگری» یک داستان واقعی و روایتگر یک سرگذشت است؛ روایتی که بر موضوعاتی مانند انتخاب و قدرت تغییر تمرکز دارد. همین وجه واقعی و انسانی اثر، آن را برای ما به کتابی قابل توجه تبدیل کرده است.

وی ادامه داد: تلاش کرده‌ایم این اثر با ترجمه‌ای روان در اختیار مخاطب فارسی‌زبان قرار بگیرد تا خواننده بتواند با روایت و تجربه‌ای که در کتاب مطرح می‌شود، ارتباط برقرار کند.

اسفندیاری درباره انتشار این دو عنوان گفت: هزار و یک مکر و آن دیگری دو اثر متفاوت از نظر موضوع و قالب هستند، اما هر دو برای انتشارات آنیک اهمیت دارند؛ یکی به دلیل پرداختن به بخشی از نمایش‌های زنانه ایرانی و دیگری به دلیل روایت یک داستان واقعی با محوریت انتخاب و تغییر.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

تازه‌ها

پربازدیدها