یکشنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۵ - ۰۹:۱۷
اهدای ۲۰ بورسیه یک‌ساله داستان‌نویسی از سوی آکادمی هنر و ادبیات «حیرت»

فارس- مدیر آکادمی هنر و ادبیات «حیرت» گفت: ۲۰ بورسیه یک‌ساله آموزش داستان‌نویسی به مناسبت پانزدهمین سال فعالیت آکادمی هنر و ادبیات «حیرت»اهدا می‌شود.

مجید خادم در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در شیراز، اعلام کرد: آکادمی هنر و ادبیات «حیرت» به مناسبت پانزدهمین سال تأسیس خود، در اقدامی ویژه ۲۰ بورسیه یک‌ساله آموزش داستان‌نویسی را به علاقه‌مندان و استعدادهای ادبیات داستانی اهدا می‌کند. این بورسیه‌ها در دو سطح سنی «بزرگسالان» و «نوجوانان ۱۲ تا ۱۷ سال» و به‌صورت کاملاً رایگان ارائه می‌شود.

وی افزود: این بورسیه فرصتی است تا فارسی‌زبانان از هر نقطه‌ای از جهان بتوانند بدون دغدغه مالی، یک سال آموزش حرفه‌ای در حوزه ادبیات داستانی را تجربه کنند.

به گفته خادم، دوره‌های آموزشی بورسیه در سه حوزهه داستان‌نویسی، فیلمنامه‌نویسی و نمایشنامه‌نویسی برگزار خواهد شد و برگزیدگان به مدت یک سال تحصیلی، زیر نظر مدرسان آکادمی حیرت در شیراز آموزش خواهند دید. این دوره‌ها با توجه به شرایط هنرجویان، در سه شیوه حضوری، آنلاین و آفلاین ارائه می‌شود تا امکان شرکت برای علاقه‌مندان در دورترین نقاط نیز فراهم باشد.

مدیر آکادمی حیرت، ادامه داد: متقاضیان می‌توانند از طریق ارسال اثر یا ذدر فرآیند پذیرش شرکت کنند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

تازه‌ها

پربازدیدها