دوشنبه ۲۶ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۱:۰۲
تابستان داغ نوفل‌لوشاتو با «ویکُنتِ شقه شده»

«ویکُنتِ شقه شده» به کارگردانی شهروز دل‌افکار، یکی از پرفروش‌ترین آثار عمارت نوفل‌لوشاتو شد.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، نمایش «ویکُنتِ شقه شده» نوشته باقر سروش، به طراحی و کارگردانی شهروز دل‌افکار با مجری طرحی عمارت نوفل‌لوشاتو، تاکنون میزبان سه هزار و ششصد تماشاگر هنرهای نمایشی بوده است. بلیت‌های این نمایش در طول ۲۰ اجرا با استقبال مخاطبان به فروش رفت به صورتی‌که بلیت‌های خارج از ظرفیت آن نیز به طور کامل فروخته شد.

این نمایش هر شب از ساعت ۱۹ به مدت ۷۰ دقیقه روی صحنه می‌رود.

نمایش «بایکوت» به نویسندگی و کارگردانی علی اصغری با تهیه‌کنندگی داوود علیشاهی نیز اجرای خود را از ۲ شهریور ماه در عمارت نوفل لوشاتو آغاز می‌کند.

حسین میرزاییان بازیگر این نمایش است که به تنهایی ۶ نقش متفاوت را ایفا می‌کند.

همچنین نمایش «طوروپِ طرب» نوشته خیرالله تقیانی‌پور، به کارگردانی و تهیه‌کنندگی حمیدرضا خلیلی نیز در دور دوم اجرای خود هر شب ساعت ۲۲:۳۰ به مدت ۹۰ دقیقه اجرا می‌شود.

دور ششم اجرای نمایش «باخ» به نویسندگی و کارگردانی بهزاد عبدی به تهیه‌کنندگی علی شاهانی نیز تا ۳۱ مرداد ادامه دارد و این نمایش هر شب ساعت ۲۱ به مدت ۷۰ دقیقه روی صحنه می‌رود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

تازه‌ها

پربازدیدها