شنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۵ - ۱۰:۱۸
خیمه «هنر و رسانه» در مشهد میزبان راویان رهبر شهید

خراسان رضوی-  مدیرعامل بنیاد بین‌المللی امام رضا(ع) از برپایی «خیمه هنر و رسانه» در مشهد همزمان با مراسم تشییع و وداع با رهبر شهید انقلاب اسلامی در مشهد خبر داد.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در مشهد، فرشید فلاح گفت: «خیمه هنر و رسانه» با همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی برپا می‌شود.

وی افزود: هنرمندان در این خیمه به تولید آثار با محوریت رهبر شهید خواهند پرداخت.

مدیرعامل بنیاد بین المللی امام رضا(ع) همچنین ادامه داد: شب شعر و نمایشگاه‌هایی نیز با محوریت رهبر شهید در این خیمه برپا می‌شود.

فلاح افزود: مجموعه مقالاتی نیز با محوریت رهبر شهید در دست انتشار است که فراخوان مقالات با محوریت رهبر شهید و نقش تمدن سازی ایشان در دو فصلنامه فرهنگ رضوی و سیره اهل بیت منتشر می‌شود.

مدیرعامل بنیاد بین المللی امام رضا(ع) همچنین گفت: بخش ویژه «روایتِ وداع»، با محوریتِ ثبتِ قاب‌های ماندگار از شهدای جنگ رمضان و تشییع تاریخی رهبر شهید، به فراخوان جشنواره عکس رضوی افزوده شد.

به گفته وی همچنین بخش «رهبر شهید» به پویش ملی فضای مجازی «ایران امام رضا (ع)» اضافه شد.

فلاح افزود: این رویداد در محورهای موضوعی متعددی از جمله روایت فتح، رهبر شهید، خادم‌الرضا، ایران منسجم، راویان ایران، روایت وطن، ایران متحد، ایران مقاوم و ایران همدل در جنوب کرمان برگزار می‌شود. شرکت‌کنندگان می‌توانند آثار خود را تا ۳۰ مرداد به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند که علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانند به سایت شمس توس مراجعه نمایند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

تازه‌ها

پربازدیدها