به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) در شیراز، دغدغه همیشگی حافظان کلام وحی برای حفظ آسان و اصولی، تثبیت محفوظات و جلوگیری از فراموشی آنها، در تازهترین اثر انتشارات قرآنی تبصیر کازرون پاسخ داده شد.
کتاب «رازهایی برای باز شدن قلب حافظان قرآن کریم» به قلم خدیجه ویسی، حافظ کل و از اساتید موفق این حوزه، پا به عرصه نشر گذاشته است.
این کتاب کاربردی که در قطع رقعی و در ۹۴ صفحه تدوین شده، با رویکردی نوین و ارائه راهکارهای کاملاً عملی در قالب ۱۸ درس، جامعترین تکنیکهای حفظ، مرور و جلوگیری از فراموشی را در اختیار علاقهمندان قرار میدهد تا مسیر انس دائمی با قرآن را هموارتر سازد.
این کتاب توسط انتشارات تبصیر کازرون صورت گرفته است؛ ناشری که در عرصه چاپ کتابهای قرآنی در کازرون و استان فارس فعالیت دارد و تاکنون بیش از ۴۰ اثر در حوزه آموزش، فهم آسان و ترویج معارف قرآن کریم منتشر کرده است.
نظر شما