شنبه ۶ تیر ۱۴۰۵ - ۱۰:۲۰
رونمایی از کتاب «شاهدی از جهنم نسل‌کشی»

کتاب «شاهدی از جهنم نسل‌کشی» نوشته وسیم سعید با ترجمه مشترک جمیله کدیور و سیدعطاءالله مهاجرانی

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، آیین رونمایی از کتاب «شاهدی از جهنم نسل‌کشی» نوشته وسیم سعید با ترجمه مشترک جمیله کدیور و سیدعطاءالله مهاجرانی، دوشنبه ۸ تیرماه ساعت ۱۷ در پاتوق فرهنگی حرفی‌نو برگزار می‌شود.


در این نشست، جمیله کدیور، ماشاءالله شمس‌الواعظین، اکبر نبوی و مجید قیصری درباره این اثر و ابعاد مختلف آن سخنرانی خواهند کرد. همچنین پیام صوتی اختصاصی وسیم سعید، نویسنده فلسطینی کتاب، برای حاضران پخش می‌شود.


«شاهدی از جهنم نسل‌کشی» روایت مستند و تکان‌دهنده‌ای از رخدادهای غزه است. وسیم سعید که اهل بیت‌حانون در شمال شرقی نوار غزه است، در این کتاب با تکیه بر تجربه‌های زیسته و مشاهدات خود، تصویری از پیامدهای جنگ و وضعیت انسانی ساکنان این منطقه ارائه کرده است.


این نشست برای عموم علاقه‌مندان آزاد است و در پاتوق فرهنگی حرفی‌نو، واقع در خیابان فردوسی، بالاتر از سرهنگ سخایی، کوچه بانک، کوچه شهید میرزامحمد، پلاک ۴ برگزار خواهد شد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

تازه‌ها

پربازدیدها