پنجشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۴:۲۵
پژوهشگر اسطوره‌شناسی لرستانی درگذشت

لرستان - «نوش‌آفرین کلانتری» از نویسندگان و پژوهشگران حوزه اسطوره‌شناسی و مدرس شاهنامه‌خوانی و نقالی در ۴۸ سالگی بر اثر بیماری درگذشت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در خرم‌آباد، مجتبی رومانی رئیس بنیاد ایران‌شناسی لرستان با تایید این خبر، گفت: زنده‌یاد نوش‌آفرین کلانتری، دبیر گروه ادبیات بومی بنیاد ایران‌شناسی استان بود که متاسفانه بر اثر بیماری در بیمارستانی در تهران درگذشت.

کلانتری مدرس دانشگاه، نویسنده و پژوهشگر حوزه اسطوره‌شناسی، عرفان و ادیان و نیز مدرس شاهنامه‌خوانی، نقالی بود که کتاب «دگردیسی اسطوره‌ها در عرفان» از سوی دانشگاه لرستان، با همکاری طاهره صادقی‌تحصیلی از آثار منتشر شده وی است.

زنده‌یاد کلانتری شاگردان بسیاری را در حوزه شاهنامه‌خوانی و نقالی تربیت کرد.

مراسم تشییع و تدفین این پژوهشگر لرستانی عصر پنجشنبه دهم اردیبهشت‌ماه در خرم‌آباد برگزار خواهد شد.

بنیاد ایران‌شناسی لرستان، با صدور پیامی، درگذشت این بانوی پژوهشگر را موجب تأثر عمیق جامعه علمی و فرهنگی استان دانست و گفت وی با سال‌ها تلاش مستمر در حوزه اسطوره‌شناسی، عرفان، ادیان و ادبیات بومی، سهمی ارزشمند در اعتلای دانش و فرهنگ لرستان بر جای گذاشت و آثار و پژوهش‌هایش میراثی ماندگار برای آینده فرهنگ این دیار خواهد بود.

برچسب‌ها

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 7
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • مصباحی IR ۱۷:۱۵ - ۱۴۰۵/۰۲/۱۰
    روحش شاد و روانش بیدار 🩷
  • مینا رضایی IR ۲۰:۳۲ - ۱۴۰۵/۰۲/۱۰
    استاد عزیزم روحت شاد حیف و صد حیف 🥺
  • 🇮🇷 IR ۰۰:۱۵ - ۱۴۰۵/۰۲/۱۱
    یادشان گرامی باد انسان بزرگ و محققی سخت کوش بود.اول خلاقیت ادبی و مطالعات فرهنگی اش بود خیلی زود رفت.
  • آزادبخت IR ۰۸:۵۶ - ۱۴۰۵/۰۲/۱۱
    خبردرگذشت خانم دکتر نوش آفرین کلانتری مهربان، نجیب و فرهیخته چنان سنگین و جانسوز است که به دشواری به باور می‌نشیند، اما در برابر تقدیر حضرت پروردگار چاره‌ای جز تسلیم و رضا نیست. روحشان قرین آرامش و رحمت الهی.
  • رسول صادق IR ۲۱:۳۱ - ۱۴۰۵/۰۲/۱۶
    سلام بر همه.جانم فدای همه ی هم وطن پرستان و وطن پرستان از جمله خانم بی نهایت بزرگوار و دوست داشتنی دکتر عالی مقام نوش آفرین کلانتری همیشه صددرصد به یاد ماندنی است و روحش شاد و یادش گرامی و راهش پر رهرو است.بی نهایت یادش بخیر.قربان همه ی باز ماندگانش خصوصآ همسر و فرزندان صددرصد بی نهایت بهتر از گل و گلاب و بلبل و الگوی عالم بشریت هستند انشاالله. کمال تشکر از اطلاع رسانی شما عزیزان. همیشه همگان خوشبخت باشند. قربون همگی
  • رحیم محمدزاده IR ۲۱:۴۷ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۲
    خدا بیامرزدش واقع حیف شد از سال ۸۵ تا ۸۹ همکلاس بودیم
  • علی IR ۱۹:۰۸ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۶
    خدایش بیامرزد. انسان بزرگی بود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

تازه‌ها

پربازدیدها