پنجشنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۵ - ۰۸:۰۵
جنگ بهانه‌ای برای دوستی مردم با کتاب‌

ایلام- مردم سرزمین‌مان با دنیا متفاوتند. نمی‌شود ایران را مثل هر کشور دیگر دید و مقایسه کرد. ما همیشه دنیا را غافلگیر کرده.ایم، ما ساخته ایم، رنج کشیده‌ایم ولی همچنان استوار ایستاده‌ایم اما در این بین جنگ بهانه‌ای برای دوستی مردم با کتاب‌ شد.

سرویس استان‌های خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) - سجاد حدیدی، فعال فرهنگی و مدیر کتابفروشی کاوان: جنگ آغاز شده بود! آمریکای سودجو که در طول تاریخ برای منافع خود چشم به کشور ما دوخته بود، این‌بار رسماً به خاک ما تجاوز کرده بود.

روز نخست که در شهرستان «چوار» بودم، به سرعت سعی کردم خودم را به خانه برسانم که نگرانی مادرم را اندکی کم کنم. به پل «سلطان آباد» که رسیدم دو موشک آمریکا به «ششدار» برخورد کرد. برایم عجیب بود به جای خاصی برخورد نکرده بودند. انگار نقطه زن نبودند چون توپ ۲۳ کاملا سالم در همان حوالی وجود داشت. آنجا بود که فهمیدم قدرت موشکی بالایی ندارند.

چند روز گذشت. مردم با شرایط کنار آمدند مغازه‌ها باز شدند و رنگ و بوی عید به شهر بازگشت و همه خود را به زندگی جدید وفق دادند. خانواده‌ها به فرزندان‌ شان اهمیت بیشتری می‌دادند و برای دور کردن آنها از اضطراب و استرس و تجربه کردن دنیاهای جدید، کتاب را به جمع خانواده‌های‌شان اضافه کردند به عبارتی کتاب را پناهگاه فرزندان‌شان از اخبار و استرس جنگ قرار دادند.

از طرف دیگر باران‌های فراوان بهاری مانع از رفتن مردم به میان طبیعت شده بود و حالا باز هم چه راهی بهتر از گشت و گذار در دامن کتاب. چه برای همشهریان، چه برای مهمانانی که از سراسر کشور به ایلام زیبا آمده بودند.

کتابفروشی‌هامان به آنان حس آرامش و امنیت می‌دادند و ما هم برای کمک به مردم تخفیفی در کتابفروشی کاوان، برای کتابخوانان عزیز قرار دادیم که سهمی در همراهی مردم در این جنگ داشته باشیم.

امیدوارم که هر چه زودتر به امنیت برسیم شاید قرار است این جنگ یک بهانه برای ایجاد دوستی مردم با کتاب باشد.

مردم سرزمین‌مان با دنیا متفاوتند. نمی‌شود ایران را مثل هر کشور دیگر دید و مقایسه کرد. ما همیشه دنیا را غافلگیر کرده.ایم، ما ساخته ایم، سوخته‌ایم ، رنج کشیده‌ایم ولی همچنان استوار ایستاده‌ایم.

ما ملتی هستیم که با دست‌های‌مان پا به پای هم ایران را خواهیم ساخت‌ حتی اگر ذره‌ای در هر نفرمان جان مانده باشد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

تازه‌ها

پربازدیدها