دوشنبه ۶ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۷
بازسازی و بهسازی کتابخانه عمومی شهدای قزوین

قزوین - مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان قزوین از بازسازی و بهسازی کتابخانه عمومی شهدای قزوین با هدف توسعه خدمات‌رسانی به مراجعان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در قزوین، قافله‌باشی با بیان اینکه کتابخانه عمومی شهدا از کتابخانه‌های فعال و مجهز استان قزوین است، اضافه کرد: با توجه به اینکه این کتابخانه تنها یک سالن مطالعه داشت و بانوان و آقایان لازم بود که با وجود گستردگی فضای کتابخانه به صورت یک روز در میان از خدمات سالن استفاده کنند و با وجود تقاضای منطقه، ایجاد دو سالن برای کتابخانه در دستور کار قرار گرفت.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان قزوین در پایان تصریح کرد: با اقدامات عمرانی انجام شده و جداسازی فضای سالن مطالعه کتابخانه به دو قسمت مجهز و مجزا، در حال حاضر کتابخانه شهدا دارای دو سالن مطالعه به ظرفیت در مجموع ۸۰نفر است که امکان مراجعه و مطالعه در این فضا را دارند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

تازه‌ها

پربازدیدها