شنبه ۲۷ دی ۱۴۰۴ - ۲۲:۰۲
رضایت وزیر فرهنگ از میزبانی کرمان برای جشنواره تئاتر فجر

کرمان- وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: کرمان یکی از قطب‌های هنرهای نمایشی کشور است و گروه‌های نمایشی خوبی در این استان وجود دارد که کرمان را میزبان مناسبی برای این جشنواره می‌کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در کرمان، سید عباس صالحی شنبه شب در حاشیه آیین افتتاحیه چهل و چهارمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در ایام دهه فجر انقلاب اسلامی، جشنواره‌های هنری و سینمایی ایران در این فضا جایگاه خود را پیدا کرده‌اند، گفت: امسال با رویکردی جدید افتتاحیه چهل و چهارمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر را در کرمان برگزار کردیم.

وزیر ارشاد تصریح کرد: در جشنواره هنرهای نمایشی امسال با تنوع قابل توجهی از آثار روبه‌رو هستیم همچنین فرم‌ها و مضامین مختلفی در این جشنواره نمود دارند و سهم استان‌ها بیش از ۷۰ درصد از آثار ارسالی به جشنواره را تشکیل می‌دهد.

وی با بیان اینکه رویکردها نشان‌دهنده استعدادهای خلاق ما در استان‌هاست، گفت: این رویکردها آینده‌ای پر فروغ برای حوزه هنر، به ویژه هنرهای نمایشی را ترسیم می‌کند.

صالحی تأکید کرد: کرمان یکی از قطب‌های نمایشی ایران است و اساتید مهمی از این منطقه برخاسته‌اند؛ استاد ثانی که اخیراً به رحمت ایزدی پیوست، از جمله این اساتید بود.

وی خاطرنشان کرد: گروه‌های نمایشی خوبی در استان کرمان وجود دارد و به همین دلیل این استان می‌تواند میزبان مناسبی برای جشنواره باشد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

تازه‌ها

پربازدیدها