چهارشنبه ۳ دی ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۳
کتاب «من، بی‌بی‌جان و قاصدک» در بندرعباس تحلیل و بررسی شد

هرمزگان - در محفل ادبی آفتاب بندرعباس، کتاب «من، بی‌بی‌جان و قاصدک» تحلیل و بررسی شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در بندرعباس، در سلسله نشست‌های هفتگی محفل ادبی آفتاب، این هفته در مورد موضوعات قصه‌های این کتاب گفت‌وگو شد که علاوه بر روایت یک ماجرا به برخی از سنت‌های قدیمی ایرانیان نیز می‌پردازد و سپس فرصتی برای گفت‌وگو و تبادل نظر پدید آمد.

در این کتاب تاکید و توجه بیشتر روی قصه «قاصدک خوش خبر» بود به همین دلیل در ادامه این نشست، اعضای محفل خاطرات خود را با محوریت آرزو و قاصدک بیان کردند.

این کتاب از سوی نویسنده به اعضای محفل ادبی آفتاب هدیه شده بود. در این نشست دو قصه دیگر به نام‌های «بی‌بی‌جان خانوم» و «مشتعلی و آقاشاپور و چرخ طحافی» نیز خوانش شدند.

محفل ادبی آفتاب با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی، بیش از چهار سال است که هر سه‌شنبه از ساعت ۱۸ الی ۱۹ با تسهیل‌گری امیرحسین والا و مریم سیدافقهی در سالن مطالعات کودکان و نوجوانان کتابخانه سید احمد خمینی بندرعباس برگزار می‌شود.

کتاب «من، بی‌بی جان و قاصدک» اثر نسرین ترابیان در قطع رقعی و تعداد ۳۰ صفحه با قیمت ۱۴۵ هزار تومان برای نخستین بار در پاییز امسال به همت انتشارات سومیتا عرضه شده است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

تازه‌ها

پربازدیدها