یکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ - ۲۱:۵۵
مدرسه‌ای در نیشابور با ۲۰۰ نویسنده و مولف کتاب

خراسان‌رضوی - مدرسه متوسطه اول ابوریحان بیرونی نیشابور دارای ۲۰۰ دانش‌آموز مولف کتاب است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در مشهد، کهن‌شهرِ نیشابور بار دیگر با همت و تلاش دانش‌آموزان و فرهنگیان خود، قدمی بزرگ در راستای ترویج فرهنگ کتابخوانی برداشت. مدرسه متوسطه اول ابوریحان بیرونی این شهرستان، با پرورش ۲۰۰ دانش‌آموز مولف و برنامه‌ریزی برای چاپ ۲۰۰ عنوان کتاب تا پایان سال تحصیلی، به نمادی از شور و اشتیاق به کتاب و کتابخوانی در میان نسل جوان تبدیل شده است. آیین نواخته شدن زنگ آغاز هفته کتاب و کتابخوانی استان و رونمایی از آثار این دانش‌آموزان، نویدبخش آینده‌ای روشن برای فرهنگ کتابخوانی در ایران است.

مدرسه‌ای در نیشابور با ۲۰۰ نویسنده و مولف کتاب

مدیر آموزش و پرورش شهرستان نیشابور هم‌زمان با سی و سومین هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران و نواخته شدنِ «زنگ کتاب» در این مدرسه در این‌باره گفت: مدرسه متوسطه اول ابوریحان بیرونی نیشابور، یکی از موفق‌ترین مدارس استان در حوزه کتاب و کتابخوانی است به طوری که ۲۰۰ دانش‌آموز این مدرسه مولف کتابند.

ابراهیم حیدری افزود: به همین مناسبت امروز آیین نواخته شدن زنگ آغاز هفته کتاب و کتابخوانی مدارس استان در مدرسه ابوریحان بیرونی نیشابور برگزار شد.

مدرسه‌ای در نیشابور با ۲۰۰ نویسنده و مولف کتاب

وی ادامه داد: در این مراسم همچنین، از ۶۰ کتاب نوشته شده توسط دانش آموزان مدرسه ابوریحان بیرونی رونمایی و علاوه بر آن طرح درخت میوه‌های کتاب و مجموعه کافه کتاب این مدرسه نیز افتتاح شد.

وی با اشاره به اینکه نیشابور در سال ۹۵ پایتخت کتاب ایران بوده است، افزود: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده، تا پایان سال تحصیلی جاری بیش از ۲۰۰ جلد کتاب نوشته شده توسط دانش آموزان مدرسه ابوریحان بیرونی نیشابور، چاپ می‌شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

تازه‌ها

پربازدیدها