جمعه ۱۱ مهر ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۸
زشت و زیبا روایت کشتی‌گیرانی که هم‌بند شدند

زشت و زیبا روایت کشتی‌گیرانی که هم‌بند شدند

«زشت و زیبا»: نبرد دو قهرمان در اردوگاه اسرا

«زشت و زیبا» عنوان اصلی اثر جدید رضا کیانی است که به قصه دو ورزشکار در اردوگاه‌های اسرای ایرانی در جنگ می‌پردازد.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، «زشت و زیبا» عنوان اصلی اثر جدید رضا کیانی است، که به قصه دو ورزشکار در اردوگاه‌های اسرای ایرانی در جنگ می‌پردازد. کتاب شامل پنج داستان کوتاه است، که در سال‌های اخیر در جشنواره‌های مختلف حائز رتبه شده است.

کیانی در اثر جدیدش راوی قصه‌های ایثار و مقاومت شهداست، او در کتاب «زشت و زیبا» داستان شهدای انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و شهدای سلامت را تحریر کرده است. کیانی کوشیده روایت‌گر روزهای سخت و آسان، تلخ و شیرین و زشت و زیبای روزهای مبارزه با دشمن باشد.

«زشت و زیبا» که عنوان اصلی کتاب هم به همین نام است راوی مسابقه دو کشتی‌گیر ملی پوش است که در یکی از اردوگاه‌های اسرا در عراق انجام می‌شود. این دو کشتی گیر قبل از آغاز جنگ تحمیلی و انقلاب اسلامی به مصاف هم رفته بودند و طی اتفاقاتی در اردوگاه زندانیان ایرانی در عراق همدیگر را ملاقات می‌کنند، اینجاست که مسئولان اردوگاه تصمیم می‌گیرند مسابقه‌ای بین قهرمانان ملی دو کشور برگزار کنند تا بتوانند از آن بهره‌های سیاسی و نظامی ببرند.
زشت و زیبا که عنوان فنی در کشتی است نبرد خیر و شر، سیاهی و سپیدی و خوب و بد را به مخاطب خواننده کتاب تداعی می کند.

داستان مهم دیگر این مجموعه نامه به طفلی که متولد شده است یادآور داستان نویسنده معروف ایتالیایی اوریانا فالاچی است که روایت گر مجاهدت‌های شهدای سلامت و کادر درمان در روزهای شیوع پاندمی کرونا در کشور است.
مادران بارداری که به جای ماندن در خانه، سنگر خدمت را رها نکرده به ویروس کرونا مبتلا و در نهایت شهید شدند و فرزندان‌شان پای به این جهان گذاشتند، جهانی که مادرشان در آن دیگر زنده نیست.

کتاب «زشت و زیبا» اخیرأ طی آیین گرامیداشت هفته دفاع مقدس در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی رونمایی شد.
این کتاب توسط نشر کتاب‌نامه روی پیشخوان کتابفروشی‌ها رفته است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

تازه‌ها

پربازدیدها