یکشنبه ۶ مهر ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۰
شاعری که نیکی می‌پراکند

آذربایجان‌غربی- سهیلا تمجیدی، بانوی شاعر و نویسنده اهل ارومیه، از زنان توانمند آذربایجان غربی است که در کنار سرودن و نوشتن، از مروجان نیکی است و مسائل اجتماعی، موضوع فعالیت او و جمع دیگری از شاعر این دیار است.

سرویس استان‌های خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) - فاطمه صمدزاده: سهیلا تمجیدی، بانویی خیّر و نویسنده، نامی آشنا در عرصه فعالیت‌های عام‌المنفعه و ادبیات در ارومیه است. او در طیف وسیعی از فعالیت‌های خیرخواهانه حضور فعال دارد و به یاری نیازمندان در زمینه‌های گوناگون می‌شتابد. در کنار این دغدغه‌های اجتماعی، قلم او در سرودن شعر نیز جالب توجه است.

شعر، زبان روح است و سهیلا تمجیدی احساسات، اندیشه‌ها و تجربیات خود را در قالب کلمات موزون بیان می‌کند.

سهیلا تمجیدی، نویسنده و نیکوکار اجتماعی، با آثار قلمی چون «هفت رنگ خیال» و «بی تو من نیستم» شناخته می‌شود و با قلم خود، خوانندگان را به دنیای واژگان و احساسات می‌برد و در کنار فعالیت‌های ادبی، دغدغه‌های اجتماعی و خیریه را نیز دنبال می‌کند.

شاعری که نیکی می‌پراکند

سهیلا تمجیدی، نویسنده کتاب «هفت رنگ خیال» و «بی تو من نیستم» به خبرنگار ایبنا در ارومیه گفت: زنان همواره بخشی جدایی‌ناپذیر از جامعه و تاریخ ادبیات بوده‌اند، هرچند که گاه صدایشان به اندازه کافی شنیده نشده است. از افسانه‌های کهن تا رمان‌های معاصر، بانوان نویسنده با قلم خود، جهان‌بینی، احساسات و تجربیات منحصر به فرد خود را به اشتراک گذاشته‌اند.

وی افزود: زنان، با تجربیات زیستی متفاوت، نگاهی تازه و اغلب عمیق‌تر به موضوعات اجتماعی، روابط انسانی، و مسائل روانشناختی می‌کنند.

تمجیدی ادامه داد: تجربیات و مشاهدات بانوانی که فعالیت‌های خیرخواهانه می‌کنند مایه الهام قلمشان می‌شود و لمس مستقیم مشکلات، دیدن رنج‌ها و البته، شاهد بودن لبخند رضایت انسان‌ها، جوهری غنی به واژگانشان می‌بخشد. این ترکیب، اثری خلق می‌کند که هم واقع‌بینانه است و هم سرشار از احساس و همدلی.

تمجیدی گفت: کتاب «هفت رنگ خیال» شامل شعر هفت شاعر و نویسنده است که به همت انتشارات روهان ارومیه چاپ شده است.

این بانوی نیکوکار و نویسنده ارومیه‌ای خاطرنشان کرد: کتاب «بی تو نیستم» هم یک کتاب شعر اجتماعی است و در تمام زمینه‌های اجتماعی که حضور دارم شعر سروده‌ام، در مورد کودکان بی‌سرپرست و بد سرپرست، کودکان کار، فقر و دیگر معضلات اجتماعی.

شاعری که نیکی می‌پراکند

تمجیدی ادامه داد: همچنین کارگاه شعر سپید نیز هر دوشنبه در ارومیه با موضوعات شعرخوانی شاعران و نقد و بررسی آثار آن‌ها در کتابخانه عمومی مستقل بامداد امید برگزار می‌شود که شاعران و علاقه‌مندان شعر سپید در آن حضور می‌یابند.

وی گفت: توزیع لوازم التحریر به کودکان بی سرپرست و بدسرپرست، ساخت خانه برای خانواده نیازمند، حضور در خانه سالمندان، حضور در خانه ایتام، حضور در محافل شعر و ادبی، اهدای جهیزیه، توزیع بسته معیشتی، برگزاری جشن تولد در مراکز توانبخشی و آزادی زندانیان جرائم غیر عمد از دیگر فعالیت‌های اجتماعی و فرهنگی بنده و همکاران است.

برچسب‌ها

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • مجید IR ۰۰:۳۶ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۷
    بانو تمجیدی فردیست دلسوز و مهربان که روح مادرانه و با لطافت زنانه ای که دارند همیشه و همه وقت دردمند مردم و کودکان بی بضاعت بوده اند و این احساس ناب. و عشق به مردم از ایشان توانسته یک فرد شاعره با اشعار عاشقانه به اقشار ملت را بسرایند که در رج به رج اشعار می‌توان این عشق را دید و لمس کرد، در صحنه یاری رساندن به قشر آسیب پذیر استان که دیگر جایی برای توصیف اخلاق پر مهر ایشان نیست و قلم از درج آن واقعا قاصر است من از همینجا از این بانوی مهربان و دیگر فرشتگان خاموش که با ایشان همراهی می‌کنند و نامهای شریفشان را نمی‌دانم تقدیر و تشکر میکنم و از دور دست مهربانان را که همانا دست پر مهر خداوندی است بر روی سر ميگذارم 🙏😍✋👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼
  • نشر آفرینش ادب IR ۱۸:۱۷ - ۱۴۰۴/۰۹/۲۹
    هر کسی که در راه نیکی قدم بردارد، ستودنی است. چه با سرودن شعر و نوشتن داستان و چه با هدیه دادن کتاب به دیگران خصوصا" کودکان و نوجوانان، و چه شرکت در کارهای نیکو. باید از افرادی همچون بانو تمجیدی، تمجید و قدر دانی کرد. درود بر انسانهای نیکوسرشت ایران زمین. سلیمان بوکانی حیق مدیر مسئول نشر آفرینش ادب نقـده

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

تازه‌ها

پربازدیدها