چهارشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۰۲
فراخوان مسابقه قصه نویسی در گنبدکاووس منتشر شد/ داستان‌های سبز برای آینده‌ای روشن

گلستان- فراخوان مسابقه قصه نویسی برای کودکان با هدف خلق داستان‌های سبز برای آینده‌ای روشن در استان گلستان منتشر شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در گنبدکاووس، به همت و همکاری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و سازمان حفاظت محیط زیست استان گلستان و موسسه سبزگامان بسکی، فراخوان مسابقه قصه نویسی برای کودکان با هدف خلق داستان‌های سبز برای آینده‌ای روشن در شهرستان گنبدکاووس منتشر شد.

این فراخوان با موضوعات حفاظت از حیوانات و گیاهان، اهمیت تالاب‌ها و پرندگان مهاجر، توسعه فرهنگ تفکیک زباله، بازیافت و الگوی مصرف، مصرف بهینه انرژی آب، برق، گاز، اهمیت درختان جنگل، جلوگیری از آلودگی آب، هوا و خاک منتشر شد.

علاقه‌مندان گروه سنی ۱۵ تا ۱۸ سال و بزرگسال می‌توانند آثار خود را نوشته و از طریق پیام‌رسان‌های ایتا و بله به دبیرخانه این رویداد تبلیغی و ترویجی ارسال کنند.

مهلت ارسال آثار ۲۰ شهریور و اعلام نتایج این مسابقه ۱۶ مهرماه همزمان با روز جهانی کودک و محیط زیست اعلام شده و دبیرخانه این رویداد در نشانی گنبدکاووس، بلوار دانشجو پارک شهید فهمیده، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شماره ۲ پذیرای متقاضیان خواهد بود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

تازه‌ها

پربازدیدها