چهارشنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۴
۳ عنوان کتاب نویسندگان شاهرودی رونمایی شد

سمنان- سه عنوان کتاب نویسندگان شاهرودی طی مراسمی با حضور مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان سمنان، شهردار و اعضای شورای شهر شاهرود رونمایی شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در شاهرود، به همت اداره کتابخانه‌های عمومی شهرستان شاهرود آیین رونمایی از سه کتاب «تولد پرماجرا» نوشته نسرین قربانی، کتاب «آرامش در تنش» نوشته سمیه طحانیان و کتاب «قلقلک مخ» نوشته فاطمه ابراهیمی صبح چهارشنبه در شورای شهر شاهرود برگزار شد.

در این مراسم که با حضور مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان سمنان و جمعی از مسئولین شهری شهرستان شاهرود در صحن علنی شورای اسلامی شهر شاهرود برگزار شد، از نویسندگان این کتاب‌ها تقدیر به عمل آمد.

محمد طاهریان مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان سمنان در این این مراسم ضمن بیان اینکه رونمایی از کتاب‌های نویسندگان بومی توسط شورای ششم شهر شاهرود به صورت مستمر و مداوم برگزار و اقدامی شایسته است که به نویسندگان بومی انگیزه می‌دهد، گفت: نویسندگان بومی نه‌تنها یک الگو برای نسل خود و کودکان هستند بلکه برای همه افراد جامعه نیز می‌توانند الگویی مناسب باشند.

طاهریان با بیان اینکه نویسندگان بومی اثبات کرده‌اند با گذر از مسیرهای سخت و پرتلاطم می‌توان به موفقیت دست پیدا کرد زیرا انتشار کتاب در شهرستان‌ها کار ساده‌ای نیست، بیان کرد: این نویسندگان همچنین نقش ویژه‌ای در ترویج مطالعه در شهرهای استان سمنان دارند.

وی ضمن بیان اینکه برای ترویج فرهنگ مطالعه نیازمند عزم همگانی هستیم، افزود: همه اقشار و دستگاه‌های اجرایی به‌ویژه نهادهای فرهنگی برای توسعه کتاب و کتاب‌خوانی باید کمک کنند که در این زمینه نقش مدیریت شهری و ارگان‌های فرهنگی، بی بدیل است.

محمد رضا یونسیان رئیس شورای شهر شاهرود نیز در این مراسم با بیان اینکه مراسم رونمایی از کتاب‌های نویسندگان بومی شاهرود به صورت ماهانه در صحن شورای شهر برگزار می‌شود، گفت: از ابتدای سال جاری تا کنون نزدیک به ۱۰ کتاب و نویسنده شاهرودی معرفی و مورد قدردانی قرار گرفته‌اند و این کار در ادامه سال هم تداوم خواهد داشت.

یونسیان با بیان اینکه حمایت و معرفی از نویسندگان بومی در کنار آن، انگیزه بخشی به آنان از اهداف شورای شهر شاهرود در این اقدام فرهنگی است، بیان کرد: مدیریت شهری شاهرود تلاش دارد تا در راه اعتلای فرهنگ کتابخوانی برنامه مدون داشته باشد.

سید ابراهیم موسوی رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی شهرستان شاهرود نیز رونمایی، نقد و بررسی و معرفی کتاب را از برنامه‌های مهم اداره کتابخانه‌های عمومی شهرستان شاهرود عنوان کرد و افزود: برگزاری برنامه‌های فرهنگی در کتابخانه موجب ترویج فرهنگ مطالعه در بین اقشار مختلف جامعه می‌شود.

در ادامه این مراسم، نویسندگان سه کتاب «آرامش در تنش»، «قلقلک مخ» و «تولد پرماجرا» نیز، به معرفی اثر خود پرداختند و درباره انگیزه نگارش کتاب سخن گفتند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

تازه‌ها

پربازدیدها