چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۵
فلسفه در برهوت

عبدالکریمی: کوشش بسیار زیادی از طرف نهادهای دولتی و بخش خصوصی در راستای برگزاری این رخداد صورت گرفته است. با این وجود، نمی‌توان انتظار داشت چنین رویدادی بتواند در برابر امواج غرب‌زدگی ایستادگی کند.

به گزارش سرویس دین و اندیشه خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا): در نخستین روز نمایشگاه بین‌المللی کتاب امسال به گفت‌وگویی کوتاه با بیژن عبدالکریمی پرداختیم. دکتر بیژن عبدالکریمی استاد و پژوهشگر فلسفه، در غرفه انتشارات نقد فرهنگ حاضر بود و به پرسش‌های خبرنگار ما در باب نمایشگاه و انتشارات پاسخ داد.

عبدالکریمی گفت: امسال در انتشارات نقد فرهنگ سه جلد از مجموعه آثار رضا داوری اردکانی با ویراستاری جدید را منتشر کردیم.

عبدالکریمی همچنین به دو اثر جدید خود در انتشارات نقد فرهنگ اشاره کرد. «فلسفه در برهوت» اثر جدید وی، به نقد نظام آموزشی و گروه‌های فلسفه در کشور می‌پردازد. همچنین «فلسفه، دانشگاه، سیاست»، مجموعه مقالاتی از هایدگر به گردآوری او است. در این کتاب مقالاتی از هایدگر، به ترجمۀ «میثم سفیدخوش»، «آرامش دوستدار» و گردآوردنده، ترجمه شده است.

عبدالکریمی در پاسخ به پرسش خبرنگار خبرگزاری کتاب، در رابطه با رویکرد نقد فرهنگ در انتشار کتاب گفت: هدف ما انتشار هر کتابی است که بتواند نقشی در پیشرفت و رشد علوم انسانی در کشور کمک کند. هدف دیگر، دفاع از هویت ملی در برابر هجوم اندیشه‌های بیگانه است.

عبداالکریمی در پایان در رابطه با نمایشگاه بین‌المللی کتاب و اهمیت آن، افزود: کوشش بسیار زیادی از طرف نهادهای دولتی و بخش خصوصی در راستای برگزاری این رخداد صورت گرفته است. با این وجود، نمی‌توان انتظار داشت چنین رویدادی بتواند در برابر امواج غرب‌زدگی ایستادگی کند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها