علی شوهانینژاد در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در ایلام گفت: اختتامیە جشنوارە لبخندهای باروتی (خاطرات طنز دوران دفاع مقدس) با حضور رئیس حوزە هنری استان و نمایندگان نهادهای مشارکت کنندە در این جشنوارە و دانش آموزان و آموزگاران و اولیای تربیتی در مجتمع امور تربیتی آموزش پرورش شهر ایلام برگزار شد.
وی ادامهداد: در این مراسم آزادی رئیس حوزه هنری استان، بر مکتوب کردن تاریخ شفاهی دفاع مقدس بە عنوان نهضت زنده کردن ارزشها و آرمانهای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس تاکید و حمایت و اهتمام بر پرورش استعدادهای دانش آموزان فعال و برگزیدە این عرصە را مشی حوزە هنری عنوان کرد.
شوهانینژاد افزود: بیش از ۱۴۰۰ اثر از سراسر استان بە دبیرخانە جشنوارە ارسال شد کە نشانگر علاقه و اشتیاق دانش آموزان بە فعالیت در عرصە تاریخ شفاهی دفاع مقدس در استان ایلام است.
وی ادامه داد: در این آئین از ۶۰ دانش آموز برگزیدە این جشنوارە و ۲۵ نفر از مربیان پرورشی و مدیران مدارس فعال با اهداء جوایز تجلیل بە عمل آمد.
ابن فعال رسانهای و هنری تصریح کرد: پیوند دانش آموزان با راویان دفاع مقدس، هدفی متعالی و بزرگ است که موجب اتصال نسلی که جنگ را ندیده و تجربه نکرده به نسلی خواهد شد که آن دوران را تجربه و روایت خواهند کرد.
مسئول روابط عمومی حوزه هنری استان ایلام گفت: این جشنواره با مشارکت معاونت پرورشی ادارهکل آموزش و پرورش استان، سازمان بسیج دانش آموزی استان و بنیاد شهید و امور ایتارگران استان برگزار شد.
نظر شما