پنجشنبه ۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۶
برگزیدگان دردانه‌های الوند معرفی شدند

همدان - جشنواره شعر کودک و نوجوان استان همدان با عنوان دردانه‌های الوند امروز با معرفی برگزیده‌ها به کار خود پایان داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در همدان، ظهر پنج‌شنبه جشنواره دردانه‌های الوند جشنواره شعر کودک و نوجوان استان همدان با حضور عاطفه زارعی مدیر مرکز اسناد و کتابخانه ملی غرب کشور، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان، سرپرست کتابخانه‌های عمومی استان همدان، شاعران پیشکسوت و کودکان و نوجوانان شاعر برگزار شد.

امروز برای کودکان و نوجوانان همدانی روز ویژه‌ای بود، روزی که آنها توانستند هنرهای خود را در دردانه‌های الوند به نمایش بگذارند، هنرهایی که از شعر و ادب گرفته تا نوازندگی گیتار و تار و نقالی.

برگزیدگان دردانه‌های الوند معرفی شدند

همدان در شعر کودک و نوجوان نام نیکی دارد

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان در این برنامه اظهار کرد: جشنواره دردانه‌های الوند برای اولین بار برگزار می‌شود و در حوزه شعر و شاعری استان همدان با وجود شاعران بسیار بزرگ همواره از نام نیکی برخوردار است.

محمدرضا جوادی بیان کرد: یکی از شاخص‌های فرهنگی همدان حوزه شعر کودک و نوجوان است و در حوزه شعر، استان همدان و استان خراسان رضوی همواره جایگاه خاصی در این زمینه دارند.

وی اضافه کرد: هم به لحاظ کمی و هم کیفی جایگاه همدان و خراسان رضوی ویژه است و این ظرفیت در خانه شعر و ادب برای برگزاری این مراسم به درستی اولویت سنجی شده که استقبال خوبی هم صورت گرفته است.

تفکیک شعر کودک از بزرگسال آرزوی من بود که محقق شد

در ادامه شاعر پیشکسوت کودک و نوجوان همدانی نیز اظهار کرد: خداروشکر می‌کنم که آرزوی من محقق شد و جشنواره شعر کودک و نوجوان از بزرگسال جدا شد.

غلامرضا بکتاش عنوان کرد: با بچه‌ها همراهی کنیم، اگر می‌خواهیم بچه‌ها رشد کرده و به جایگاهی که می‌خواهند برسند زیرا همراهی والدین است که در پرورش کودکان موثر است.

وی اضافه کرد: بچه‌ها در کنار آدم بزرگ‌ها هستند که یاد می‌گیرند پس باید سعی کنیم علاوه بر الگو بودن بتوانیم در تربیت نیز نقش داشته باشیم.

برگزیدگان دردانه‌های الوند معرفی شدند

در این برنامه ضمن اجرای گروه سرود فلوت نوازی کودکان، برگزیدگان بخش‌های شعر بزرگسال، نوجوان و کودک نیز هر کدام سروده‌های خود را ارائه کردند.

همچنین مهرسا مدیحی نوجوان همدانی و برگزیده نقالی در کشور در این برنامه به اجرای برنامه و شاهنامه خوانی پرداخت و آرش پورنعمتی هم با تک نوازی گیتار چند قطعه را برای حاضران اجرا کرد.

برگزیدگان دردانه‌های الوند معرفی شدند

در پایان هئیت داوران جشنواره شعر کودک و نوجوان استان همدان برگزیدگان در بخش‌های مختلف به شرح زیر اعلام کرد.

بخش آزاد - بزرگسال

نفر اول ریحانه نوری از شهرستان تویسرکان

نفر دوم مسلم محمدی از شهرستان رزن

نفر سوم به صورت مشترک محسن کلهر از همدان و بهنام جهانی شهرستان تویسرکان

بخش ویژه - بزرگسال

نفر اول نسرین شهبازی از شهرستان ملایر

نفر دوم زهرا آقامیرزایی از شهرستان همدان

نفر سوم فاطمه یعقوبی شهرستان ملایر

بخش شایسته تقدیر - کودک

نازنین زهرا غلام طجری از ملایر

علی سام غلام طجری از ملایر

آوین عطایی از همدان

ریحانه قاسمی از درگزین

بخش شایسته تقدیر - نوجوان

محمد نوروزی نائل از همدان

محمد نانکلی از همدان

از هیئت داوران شعر کودک و نوجوان مریم زرنشان و غلامرضا بکتاش و همچنین مسئول خانه شعر و ادب استان همدان نیز تقدیر صورت گرفت.

برگزیدگان دردانه‌های الوند معرفی شدند

همچنین در پایان مراسم کتاب «امضا و مهر بی‌فکر» نوشته نوجوان همدانی رونیکا جعفری مبین رونمایی شد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

تازه‌ها

پربازدیدها