شنبه ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۰
۵ کمیسیون تخصصی در اتحادیه لیتوگرافان تشکیل شد

پنج کمیسیون تخصصی آموزش، حل اختلاف، رسیدگی به تخلفات، فنی و بازرسی در اتحادیه لیتوگرافان تهران ایجاد شد.

جلال ذکایی، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، با اشاره به اقدامات و فعالیت‌های این تشکل صنفی، عنوان کرد: در اخرین جلسه هیئت‌مدیره درباره انتصاب مشاوران مجرب در اتحادیه کلیشه، لیتوگراف، مهر، پلاک، چاپ اسکرین و کانون‌های تبلیغاتی بحث و تبادل نظر و قرار شد، برای بهبود عملکرد و ارائه خدمات شایسته به اعضا، پنج کمیسیون تخصصی تشکیل شود.

وی ادامه داد: در این زمینه کمیسیون آموزشی با هدف ارتقای دانش و مهارت اعضا در زمینه‌های مختلف مرتبط با صنعت چاپ و تبلیغات، کمیسیون حل اختلاف به منظور رسیدگی به اختلافات احتمالی بین اعضا و تلاش برای حل مسالمت‌آمیز آن‌ها و کمیسیون رسیدگی به تخلفات برای بررسی و رسیدگی به تخلفات احتمالی اعضا براساس قوانین و مقررات اتحادیه تشکیل شد.

ذکایی با اشاره به ۲ کمیسیون دیگر توضیح داد: کمیسیون فنی نیز برای ارائه مشاوره فنی و بررسی مسائل و چالش‌های فنی مرتبط با صنعت و کمیسیون بازرسی و رسیدگی به شکایات برای بازرسی از واحدهای صنفی و رسیدگی به شکایات از سوی مشتریان یا سایر اعضا تشکیل شده‌اند.

وی با بیان اینکه برخی از این کمیسیون‌ها مانند کمیسیون رسیدگی به شکایات و کمیسیون فنی، بر حسب نیاز و در مواقع لزوم تشکیل جلسه خواهند داد، گفت: در مقابل، کمیسیون‌هایی مانند کمیسیون آموزشی به‌طور منظم و مستمر فعالیت خواهند کرد؛ همچنین، با هدف ارائه خدمات مشاوره‌ای تخصصی و بهره‌مندی اعضا از دانش و تجربه متخصصان، اتحادیه چهار مشاور منصوب کرد.

به‌گفته ذکایی، این مشاوران در حوزه امور برنامه‌ریزی، امور آموزشی و رفاهی، آموزش، مشاور مالیاتی و بیمه و مشاور روابط عمومی منصوب شده‌اند و اتحادیه با این اقدام، در تلاش است تا با بهره‌گیری از ظرفیت مشاوران، امکانات و خدمات متنوع‌تری را برای اعضای خود فراهم آورد و به رشد و توسعه کسب‌وکارهای آن‌ها کمک کند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها