جمعه ۲۸ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۲
پوستر دومین جشنواره مطبوعات خراسان‌رضوی توسط وزیر ارشاد رونمایی شد

خراسان‌رضوی- پوستر دومین جشنواره مطبوعات، خبرگزاری ها و پایگاه‌های خبری خراسان رضوی توسط وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و استاندار خراسان رضوی رونمایی شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در مشهد، پوستر دومین جشنواره مطبوعات، خبرگزاری ها و پایگاه های خبری خراسان رضوی با حضور سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، غلامحسین مظفری استاندار خراسان رضوی، مهدی محمدی معاون حقوقی، امور مجلس و استان‌های وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، نیکنام حسین‌پور مشاور وزیر و رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، حسین مسگرانی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان‌رضوی، پنجشنبه شب در حاشیه دیدار جمعی از اهالی فرهنگ، هنر و رسانه خراسان‌رضوی با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مجتمع شهدای سلامت مشهد (برج سپید) رونمایی شد.

معاون امور رسانه ای و تبلیغاتی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی در حاشیه این مراسم گفت: این جشنواره پس از وقفه‌ای هشت ساله، امسال به همت خانه مطبوعات و رسانه های خراسان رضوی و پس از برنامه ریزی‌های متعدد و پیگیری‌های مستمر، با حمایت معاونت امور رسانه‌ای و تبلیغات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و همکاری و پیگیری ویژه اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان برگزار می شود.

محسن سمیع، کمک به توسعۀ فضای رسانه‌ای و تقویت جایگاه مطبوعات و رسانه‌های استان، افزایش رقابت مؤثر و سازنده در تعالی و توسعۀ محتوایی رسانه‌های استان، کمک به ارتقای کمی و کیفی آثار تولیدی در رسانه‌های محلی، ایجاد زمینۀ پویایی و نشاط رسانه ای و فضای رقابتی سالم و مطلوب در میان فعالان رسانه ای استان، تقدیر از روزنامه نگاران و فعالان برتر رسانه ای استان و کشف استعدادهای رسانه ای را از جمله اهداف برپایی دومین جشنواره مطبوعات، خبرگزاری ها و پایگاه های خبری خراسان رضوی برشمرد.

دبیر دومین جشنواره مطبوعات، خبرگزاری‌ها و پایگاه های خبری خراسان رضوی هم در حاشیه این مراسم گفت: دومین جشنواره مطبوعات، خبرگزاری‌ها و پایگاه های خبری خراسان رضوی در سه بخش رقابتی «آثار»، رقابتی «موضوعی» و بخش ویژه برگزار می شود.

محمد جواد رنجبر افزود: بخش رقابتی «آثار» در ۱۰ قالب مقاله، سرمقاله و یادداشت، عکس (خبری و غیرخبری)، خبر، گزارش (خبری، تحقیقی)، مصاحبه، تیتر، طراحی و صفحه آرایی، طنز مکتوب، طرح و کاریکاتور و گزارش ویدئویی برگزار می شود.

وی ادامه داد: «جهش تولید با مشارکت مردم»، «ایثار و شهادت»، «جبهه مقاومت»، «ناترازی انرژی»، «آسیب های اجتماعی»، «ترویج سبک زندگی ایرانی-اسلامی» و «جوانی جمعیت»؛ هفت محور بخش رقابتی «موضوعی» جشنواره را تشکیل می دهد.

رنجبر درباره بخش ویژه این جشنواره هم گفت: «جهانشهر مشهد الرضا، اولویت ها و چالش ها» نیز به عنوان بخش ویژه دومین جشنواره مطبوعات، خبرگزاری ها و پایگاه های خبری خراسان رضوی انتخاب شده است.

عضو هیئت مدیره خانه مطبوعات و رسانه‌های خراسان رضوی افزود: دوره انتشار آثار از اول دی ماه ۱۴۰۲ تا دهم بهمن ماه ۱۴۰۳ بوده و فراخوان و جزئیات جشنواره در سایت جشنواره به آدرس khrz.Pressfestival.ir بارگذاری شده و آثار جشنواره صرفاً از طریق این سایت پذیرش و داوری می شود.

رنجبر، آخرین مهلت ارسال آثار به این جشنواره را دهم بهمن ماه ۱۴۰۳ اعلام کرد و ادامه داد: مراسم اختتامیه و تقدیر از برگزیدگان، اسفندماه امسال برگزار می شود.

به گزارش ایبنا وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در آخرین برنامه از سفر سه روزه خود به خراسان رضوی پنجشنبه شب در دیداری ۴ ساعته پای حرف اهالی فرهنگ، هنر، رسانه و قرآن استان خراسان‌رضوی نشست.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

تازه‌ها

پربازدیدها