یکشنبه ۲۳ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۷
استاد ابراهیم پورداوود و گفتمان هویت ملی در ایران

پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری، نخستین نشست از سلسله نشست‌های «گفتمان هویت ملی در ایران» را با عنوان «استاد ابراهیم پورداوود و گفتمان هویت ملی در ایران» برگزار می‌کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا نخستین نشست از سلسله نشست‌های «گفتمان هویت ملی در ایران» با عنوان «استاد ابراهیم پورداوود و گفتمان هویت ملی در ایران» از سوی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری برگزار می‌شود. زهرا زارع، دبیری نشست را بر عهده دارد.

در نشست «استاد ابراهیم پورداوود و گفتمان هویت ملی در ایران» حمیدرضا دالوند (کارشناس تاریخ و هموند هیات‌علمی پژوهشکده زبان‌شناسی، پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی)، مهرداد ملکزاده (باستان‌شناس، نویسنده و پژوهشگر) و علیرضا حسن‌زاده (دانشیار و فرنشین پژوهشکده‌ی مردم‌شناسی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری) سخنرانی می‌کنند.

این نشست یک‌شنبه ۳۰ دی‌ماه ۱۴۰۳ خورشیدی، از ساعت ۹:۳۰ تا ۱۱:۳۰ در سالن خلیج فارس پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری برگزار می‌شود.

برچسب‌ها

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 1
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • جهانبخش قنواتی IR ۲۲:۴۴ - ۱۴۰۳/۱۰/۲۳
    استاد بزرگ ابراهیم پورداود تا هنگام مرگ در میان انبوهی از کتاب های زبان وادب مزدیسنا عاشقانه کوشید وحرف نو زد . روانش مینوی باد دا نشومندا که مادر آزادگان کم آرد فرزند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها