دوشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۳ - ۲۱:۲۲
برگزاری کیفی مرحله استانی جشنواره قصه‌گویی ضروری است

البرز - مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان البرز با اشاره به برگزاری بیست و ششمین مرحله استانی جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی، بر اهمیت برگزاری کیفی این رویداد تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در کرج، زینب عاشری عصر یکشنبه در حاشیه پانزدهمین نشست شورای فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با اشاره به گذشت بیست و شش دوره از جشنواره قصه‌گویی گفت: ساختار این جشنواره مشخص است.

وی همچنین از همکارانش خواست ضمن توجه به عمومی‌سازی و استفاده از تمام ظرفیت‌های استان، برای اجرای کیفی این جشنواره و انتقال مفاهیم و محتوای درخور و مناسب به کودکان و نوجوانان تلاش کنند.

در ادامه خدیجه میرزایی، کارشناس فرهنگی و نماینده انجمن قصه‌گویی استان، گزارش مختصری از روند اجرایی جشنواره و چگونگی ثبت نام قصه‌گویان و فعالیت‌هایی که در ادامه باید اجرا شود، بیان کرد.

اجرای مرحله کتابخانه‌ای و پایش اولیه قصه‌گویی، توجه به بخش پادکست، قصه‌های ۹۰ ثانیه‌ای و بخش علمی از دیگر موارد مطرح شده در این نشست بود.

قرائت شیوه‌نامه فیلمبرداری از قصه‌ها، طراحی مناسب دکور، انتخاب فضای اجرای جشنواره، چگونگی برگزاری و تعیین روزهای برگزاری مرحله کتابخانه‌ای و تعیین عوامل اجرایی از جمله مواردی بود که در این نشست مورد بحث قرار گرفت.

گفتنی است؛ مرحله استانی بیست و ششمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی روزهای چهارشنبه و پنجشنبه ۵ و ۶ دی ماه ۱۴۰۳ در مرکز مجتمع آفرینش‌های فرهنگی، هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان البرز با حضور منتخبان راه یافته به بخش اجرای صحنه‌ای برگزار خواهد شد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

برگزیده

پربازدیدترین

تازه‌ها