چهارشنبه ۱۱ شهریور ۱۳۸۸ - ۱۱:۰۰
مسابقات سراسري حفظ و قرائت قرآن در هند

مسابقات سراسري حفظ و قرائت قرآن كريم، هجدهم ماه مبارك رمضان به مدت دور روز از سوي خانه فرهنگ ايران در محل سازمان حج و زيارت مومباي هند برگزار خواهد شد.\

به گزارش خبرگزاري كتاب ايران(ايبنا) به نقل از اداره كل روابط عمومي و اطلاع‌رساني سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي، طي ديدار محمدرضا میرزايی، وابسته فرهنگی و مسوول خانه فرهنگ ایران در بمئبي، با «احمد اويس» رييس سازمان حج و زيارت، درباره برگزاري اين مسابقات، پيشنهادات و طرح‌هايي عنوان شد.

در اين ديدار كه با حضور برهان‌الدين قاسمي، رييس «مركز المعرفه»، انور كاتو، مدير كل حج و زيارت عده‌اي از نمايندگان رسانه‌هاي هند صورت گرفت، از پيشنهاد نمايندگي ايران مبني بر برگزاري مسابقات سراسري حفظ و قرائت قرآن كريم در ماه مبارك رمضان در مومباي استقبال شد.

با توجه به نتايج اين نشست، قرار شد مسابقات سراسري حفظ و قرائت قرآن كريم، در روزهاي 18 و 19 ماه مبارك رمضان به مدت دو روز در سازمان حج و زيارت مومباي هند برگزار شود و پس از طي مرحله مقدماتي، افراد برگزيده از ميان پنجاه شركت كننده به رقابت با يكديگر بپردازند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

پربازدیدترین

اخبار مرتبط

تازه‌ها

پربازدیدها